"BRAVO DUŠO, BIĆEŠ TI DOBAR ČOVEK": Srbija ponosna na dečaka iz Čačka, sreo uličnog mačka pa uradio nešto fenomenalno (FOTO)

Novosti online

20. 12. 2023. u 20:16

IZGLEDA da se lista malih a velikih heroja Srbije proširuje. Nakon primera dečaka iz Sremske Mitrovice koji je sklonio psa lutalicu na bezbedno i suvo mesto, i Lazara iz Gornjeg Milanovca koji je psa sa ulice udomio, lekciju humanosti može nam održati i mali dečak iz Čačka.

БРАВО ДУШО, БИЋЕШ ТИ ДОБАР ЧОВЕК: Србија поносна на дечака из Чачка, срео уличног мачка па урадио нешто феноменално (ФОТО)

Foto: Instagram printskrin/djole.dog

Divnu priču iz Čačka o jednom mačku- miljeniku iz kraja i jednom dečaku i njegovom kišobranu podelila je Instagram stranica "Đole dog". A prizor dečaka koji je ne mareći za sebe, kišobranom zaštitio mačka da ne pokisne oduševio je ljude i nagovestio nam da će sutra ipak biti bolje nego danas.

- Ovo je miljenik iz kraja o kome svi brinu- mačak Marko-Mare, a kišobran mu drži dečak koji je išao iz škole do kuće. Mare ga je pratio, kao i što sve iz komšiluka dopraća i ispraća. Još jedno dete – veliki čovek - stoji u opisu fotografije na pomenutoj Instagram stranici.

Na fotografiji se jasno mogu videti dva drugara - mačak Mare i dečak sa rancem i kišobranom koji hodaju jedan do drugog, kao da su najbolji prijatelji, gde dečak svojim gestom pokazuje da su ga njegovi roditelji vaspitali na najbolji mogući način.

"Puno mi je srce"

Ogromna empatija prema nezbrinutim životinjama, i ovog puta je ostavila u suzama ali i bez reči mnoge Srbe.

"Puno mi je srce kad vidim da ovoliko ima divne dece", "Veliko BRAVO za ove male a velike ljude!", "Bravo dušo ,bićeš ti dobar čovek", "Bravo sine, rasplakao si me", bili su samo neki od komentara ispod fotografije.

(Đole dog)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!