Prva konferencija o harmoniji liderstva „Lider sa dušom“ 22. i 23. decembra na Zlatiboru

Promo

18. 12. 2023. u 10:00

KONFERENCIJA „Lider sa dušom“, na temu liderstva, unapređenja ženskog preduzetništva, harmonije između timskih vrednosti i individualne izuzetnosti okupiće, po prvi put 22. i 23. decembra na Zlatiboru, izuzetne stručnjake iz oblasti korporativnog menadžmenta i upravljanja ljudskim resursima, idući korak dalje prema duhovnom, humanom i inovativnom vođstvu.

Прва конференција о хармонији лидерства „Лидер са душом“ 22. и 23. децембра на Златибору

Foto: Promo

Prvog dana konferencije, u petak, 22. decembra, u fokusu je podsticaj i unapređenje ženskog preduzetništva, dok je subota, 23. decembar dan rezervisan za teme iz oblasti harmonije liderstva i atraktivnosti i konkurentnosti elitnih turističkih destinacija.  

Konferencija "Lider sa dušom" predstavlja platformu gde se susreću vizionari, stručnjaci i lideri iz raznih sfera, deleći svoje priče, uvide i strategije koje oblikuju liderstvo sa značajem i dubinom.

Ovaj događaj predstavlja skup eminentnih govornika, među kojima se ističu lideri iz poslovnog, edukativnog, medicinskog i sportskog sektora, deleći svoje iskustvo i vrednosti kojima su vođeni u postizanju izuzetnih uspeha.

Posebna pažnja na konferenciji biće posvećena harmoniji liderstva, balansu strukture slobode u biznisu, atraktivnosti  i konkurentnosti turističke destinacije, kao i duši lidera. Ove teme biće predstavljene na panelima: Atraktivnost i konkurentnost turističke destinacije, Liderstvo u sportu; harmonija timskih vrednosti i individualne izuzetnosti, Duša lidera i Pare nisu problem.

Učesnici konferencije će imati priliku da saznaju više o novoj dimenziji Zlatibora koji postavlja visoke standarde u domenu elitenog turizma, istovremeno lansirajući promociju svog izuzetnog doživljaja na inostranim tržištima. Ključna snaga leži u razvojnim projektima koji oblikuju budućnost destinacije, dok elitno ugostiteljstvo hrabro otvara vrata ka novim destinacijama, usmeravajući se ka vrhunskim trendovima, približavajući  Zlatibor renomiranim svetskim turističkim centrima.

Konferencija „Lider sa dušom“ se organizuje uz podršku Opštine Čajetina, JP „Gold gondola  Zlatibor“, Turističke organizacije Zlatibor, Turističko rekreativnog kompleksa Zlatibor i Udruženja poslovnih žena „Zlata“. Primarni cilj ovog udruženja je aktivno podsticanje unapređenja ženskog preduzetništva na području Opštine Čajetina kroz različite inicijative i podršku. Kontinuirano  se stimuliše  ekonomska osnaženost žena preduzetnica putem edukacija, mentorstava i pružanja resursa koji će im omogućiti održiv rast i uspeh u poslovanju. Kroz promociju razvoja ženskog preduzetništva, „Zlata“ želi da podigne javnu svest o važnosti doprinosa žena poslovnom sektoru, stvarajući okruženje koje neguje inkluzivnost i jednakost u poslovnom svetu.

Svoje mesto na jednom od zlatiborskih događaja godine već su potvrdili lideri koji nisu samo uspešni u poslu, već i posvećeni konstantnom  radu i doprinosu zajednici. Govornici koji će podeliti svoje bogato iskustvo su: Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, direktorka JP „Gold gondola Zlatibor“ i članica Organizacionog odbora konferencije „Lider sa dušom“ Bojana Božanić, direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović, direktor Turističko – rekreativnog kompleksa  Zlatibor Nikola Novaković, energetski terapeut Anita Jakovljević, biznis mentor Marina Lazarević, biznis ekspert Vladimir Veličković, HR ekspert i trener Sonja Čuljak, lekar sportske medicine prof dr Dušan Vešović, fitnes instruktor Marijana Kutlešić, direktor hotela „Sun Beach Club“ Dubai Darko Subotić, direktor komunikacija Aba Lige Aleksandar Todorović, biznis ekspert Luli Miloš, ekspert iz oblasti akupunkture i kvantne medicine dr med Ljudmila Vukosavljević, motivacioni govornik dr Vesna Danilovac.

„Lider sa dušom“ ide dalje od konvencionalnih granica liderstva, postavljajući pitanja i nudići odgovore na način koji inspiriše, podstiče i osnažuje. Ovaj događaj nudi priliku za učenje, povezivanje i osnaživanje, gradeći mostove između različitih perspektiva liderstva.

Ova konferencija predstavlja korak u svet liderstva sa dušom, gde se vrednosti, etika i empatija stapaju sa poslovnim uspesima, a sve sa ciljem konstantne težnje ka inspirativnoj i održivoj budućnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)