DANAS SVI VARAJU KAKO IZGLEDAJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, SAMO ON NE: Pogledajte o čemu je reč

Promo

11. 12. 2023. u 10:00

KADA biramo prijatelje, momke, devojke, a onda garderobu, hranu, kuhinjske aparate... biramo ih po kvalitetu, po našoj meri, jer za sebe želimo samo najbolje, a šta oni, naši izabrani, imaju što drugi nemaju?

ДАНАС СВИ ВАРАЈУ КАКО ИЗГЛЕДАЈУ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА, САМО ОН НЕ: Погледајте о чему је реч

Foto: Shutterstock

Kad krenete da birate nešto važno za sebe, od toalet-papira do posla, gledaćete da izbor bude kvalitetan, vredan vas i trajan. Živimo u vremenima kada su izbori nametnuti, preplavljeni smo lažnim izgledom, filterima na društvenim mrežama, hiljadama verzija proizvoda koji nam je potreban... Izbor zna da bude težak, ali vredi potruditi se, jer vi vredite, a za sebe treba da birate samo najbolje! Ako krenemo od izbora toalet-papira, jasno je zašto je on važan - koristite ga svaki dan, njim dodirujete najintimnije delove tela, a nekad čak i nos brišete. Počnite sa dobrim izborom papira u moru proizvoda koji vas mame sa polica - sa Perfeksom.

Šta to on ima što drugi nemaju?

Perfeks ima proizvodni pogon samo za obradu celuloze, što znači da u njegovim proizvodima nema ni jedna jedina mrvica reciklaže. A to znači da je papir kvalitetan i bezbedan. Naime, na površini recikliranog toalet-papira pronađene su štetne hemikalije koje nagomilane u našem telu mogu ometati rad žlezda i drugih organa.

Takođe, Perfeks ima razne ponude toalet-papira, pa za koji god da se odlučite, napravili ste dobar izbor. Posebno je dobar ako za sebe izaberete nebeljeni toalet-papir. On se pravi od nebeljene, čiste celuloze, premijum je kvaliteta i ima predivnu boju godova drveta.

Osim toga,  Perfeksove rolne će vam sigurno duže trajati od svih drugih, jer imaju više namotaja! Jednostavno je, celuloza je lakša od reciklaže, pa zato u rolnu iste debljine stane više papira! Takođe, Perfeks zadovoljava IFS (International Food Standard) standard kvaliteta i bezbednosti hrane, koji je prihvatila Globalna incicijativa za bezbednost hrane (Global Food Safety Initiative) i koji je razvijen sa ciljem da proverava kompetentnost proizvođača hrane po pitanju njene bezbednosti i kvaliteta, omogućavajući pritom samim proizvođačima da uštede svoje vreme i novac.

Prema kodeksu trgovinskih lanaca, svi proizvođači ili trgovci brendiranom hranom moraju imati sertifikat IFS, koji im omogućava razne benefite, jer sam proces sertifikacije znači nadzor i korektivne mere. Perfeksov IFS sertifikat zapravo je za vas miran san - on garantuje da u papir možete zamotati i hranu - toliko je higijenski bezbedan i satkan od čiste prirode...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)