PRIME PIĆE KONAČNO U SRBIJI: Svetski popularan napitak ekskluzivno na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama

PROMO

26. 09. 2023. u 14:51

HIDRIRAJUĆE piće PRIME, koje je postalo pravi hit u svetu, konačno je stiglo i u Srbiju. Zahvaljujući kompaniji NIS, PRIME je doživeo svoj debi na srpskom tržištu i to na odabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, ali u ograničenim količinama.

PRIME ПИЋЕ КОНАЧНО У СРБИЈИ: Светски популаран напитак ексклузивно на НИС Петрол и ГАЗПРОМ бензинским станицама

FOTO: Promo

NIS se postarao da u ponudu svojih prodavnica na odabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama uvrsti četiri različita ukusa napitka PRIME: ICE POP, LEMON LIME, TROPICAL PUNCH i BLUE RASPBERRY.

PRIME napici postali su popularni neverovatnom brzinom, te ne čudi činjenica da se upravo zbog ovog proizvoda stoji u redovima u prodajnim objektima u kojima su dostupni.

PRIME napitak namenjen je svim sportistima i fizički aktivnim ljudima budući da pruža odgovarajuću hidrataciju i da ne sadrži kofein i gluten. Nakon što su 2022. godine dva rivala u bokserskom ringu, Logan Paul i KSI, udružili snage i lansirali PRIME, ovaj proizvod napravio je bum u svetu sportskih napitaka i stekao veliku popularnost. Kao kompanija koja osluškuje potrebe potrošača, NIS je odlučio da ovaj napitak uvede u svoju ponudu proizvoda na odabrane benzinske stanice i na taj način ga učini ekskluzivno dostupnim svim posetiocima.

Da li ste već probali PRIME?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!