NA BATROVCIMA SE ČEKA TRI SATA: Evo kakvo je trenutno stanje na ostalim graničnim prelazima

Tanjug

17. 08. 2023. u 14:26

NA graničnim prelazima u Srbiji zadržavanja su od 20 minuta do tri sata, a najviše se čeka na prelazu Batrovci - do 180 minuta za teretna motorna vozila, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

НА БАТРОВЦИМА СЕ ЧЕКА ТРИ САТА: Ево какво је тренутно стање на осталим граничним прелазима

Foto: Printskrin

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta.

Na graničnim prelazima Horgoš, Bački Vinogradi, Gradina, i Batrovci  zadržavanje za putnička motorna vozila na izlazu je 60 minuta.

Kako se navodi, na prelazima Preševo, Šid i Špiljani na izlazu/ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, dok je na prelazu Gostun na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila 20, a na ulazu 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, kao ni na naplatnim stanicama, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: SRAMNO! Snimak krađe novca iz Sabornog hrama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu