VREME JE ZA NOVI POČETAK: Saznajte šta je potrebno vašoj porodici ove jeseni

Promo

17. 08. 2023. u 16:00

DOK se lagano poslednji dani leta tope i okončavaju sezonu godišnjih odmora, pred nama je veliko finale kalendarske godine i uzbudljiv period praćen aktivnostima i dinamikom novih početaka.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА НОВИ ПОЧЕТАК: Сазнајте шта је потребно вашој породици ове јесени

Foto: Promo

Prvi septembar je iza ćoška, a sa njim povratak mališana u školske klupe. Kako nijedna promena nije jednostavna, pa ni godišnjih doba i prelazak iz sezone raspusta u novu školsku godinu, nameću se pitanja Kako da na najlakši način rešimo jesenju kupovinu? Gde da se zaputimo da naše mališane spremimo za jesen?

Foto: Promo

Organizacija je ključ uspeha, a ukoliko postoji jedno mesto gde ćemo moći da obavimo svu našu kupovinu, tim bolje! Deluje previše dobro da bi bilo istinito, ali svaka nedoumica može da bude rešena na jednoj adresi, tačnije na jednoj internet adresi. Remiks.com je digitalna modna i beauty platforma za kupovinu svih članove porodice, a u prodaji ima artikle najpoznatijih svetskih brendova, kao što su Nike, Adidas, Guess, Tommy Hilfiger, Calvin Klien i mnogi drugi.

Foto: Promo

Da li vaš mališan želi novi duks sa kapuljačom i par farmerki, a devojčica haljinu i ranac za prvi dan škole? Rešeno. Remiks.com nudi pregršt odevnih komada i aksesoara koji će ulepšati polazak u školu, a činjenica da na dva kupljena artikla ostvarujete popust od 10%, dok za tri i više artikala taj popust postaje 20% čini kupovinu još lepšom i lakšom i to na ceo asortiman i već snižene artikle. Nagradite prve petice vaših najmlađih, a dovoljan je samo jedan klik na Remiks.com sajt gde ćete sa lakoćom naći savršene ideje za poklon.

Foto: Promo

Novi početak je i za vas, pa samim tim eto prilike da se obraduje čitava porodica. Ova lifestyle platforma osmišljena je kao jedinstvena modna destinacija gde ćete sa lakoćom kupiti jesenji kaput za svaki dan, novu torbu, košulju za posao, elegantnu haljinu za večernju proslavu, ali i opremu za sportske aktivnosti. Bez obzira na način života i prilike, zašto ne biste sebe predstavili u najboljem svetlu i dozvolili da moda koju nosite govori umesto vas? Na sajtu ćete sa lakoćom pronaći i inspiraciju, sa unapred odabranim aktuelnim trendovima, brendovima u fokusu i najnovijim artiklima na sajtu.

Foto: Promo

Kupljeni artikli su u roku od tri do pet radnih dana na vašoj kućnoj adresi, a dostava za svaku kupovinu veću od 6.000 dinara je besplatna. Neka predstojeća sezona bude ispunjena radosnim trenucima i kvalitetnom modom za celu porodicu i požurite jer samo što nije zvonilo!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu