PUTNICI ČEKAJU I PO DVA SATA NA IZLAZU IZ SRBIJE: Evo na kojim graničnim prelazima su najveće gužve

Tanjug

06. 08. 2023. u 20:11

PREMA informacijama Uprave granične policije, putnička vozila na izlazu iz Horgoša 2 i na izlazu iz Bačkih Vinograda čekaju 120 minuta.

ПУТНИЦИ ЧЕКАЈУ И ПО ДВА САТА НА ИЗЛАЗУ ИЗ СРБИЈЕ: Ево на којим граничним прелазима су највеће гужве

Foto: Printskrin/ AMSS

Prema informacijama dobijenim u 17.15 časova, na izlazu iz Gradine čeka se 70 minuta, a na izlazu iz Preševa zadržavanje za putnička vozila i autobuse je 50 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na ulazu u Sremsku Raču, kao i na ulazi i izlazu iz Šipljana, putnička vozila zadržavaju se 30 minuta.

Na ulazu u Gradinu i Gostun putnička vozila čekaju 20 minuta, a isto toliko čekaju i na izlazu iz Gostuna i Jabuke.

Kada je reč o zadržavanju na teretnim terminalima, na izlazu iz Batrovaca i Šida čeka se 60 minuta. Produženo je radno vreme GP Bački Vinogradi do 3. septembra, pa će taj granični prelaz raditi od ponedeljka do četvrtka od sedam do 19 časova, a petkom, subotom i nedeljom od sedam do 22 sata. I radno vreme GP Bajmok produženo je do 10. septembra, tako da će taj granični prelaz raditi od ponedeljka do četvrtka od sedam do 19 časova, a petkom, subotom i nedeljom od sedam do ponoći.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Iz AMSS-a napominju da je pojačan intenzitet saobraćaja na autoputevima kao i na prilazima većim gradskim sredinama i apeluju na vozače da zbog mogućih padavina voze pažljivije i prilagode vožnju stanju na putevima.

BONUS VIDEO: SNIMAK SA DUNAVA: Nevreme ruši, pljušti jaka kiša

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024