UNAPREĐENJE LOGISTIČKIH KAPACITETA: Pošta, Mobtel i PMC zaključili memorandum o saradnji

Novosti Onlajn

02. 08. 2023. u 15:13

V.D. direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević, direktor Privrednog društva Mobtel-PTT doo Miloš Ružić i direktor PMC-inženjering doo Saša Ljubinković, potpisali su danas memorandum o saradnji na velikom projektu izgradnje novog poštansko-logističkog objekta za potrebe Pošte Srbije u Zemun polju u Beogradu.

УНАПРЕЂЕЊЕ ЛОГИСТИЧКИХ КАПАЦИТЕТА: Пошта, Мобтел и ПМЦ закључили меморандум о сарадњи

Foto Beta / Miloš Miškov

- Uz veliku podršku i razumevanje Vlade Republike Srbije, u neposrednoj blizini našeg

logističkog centra u Zemunu biće izgrađen novi logistički centar sa mnoštvom funkcionalnih hala i mogućnosti. Izgradnjom ovog centra, Pošta Srbije će zaokružiti svoje usluge, budući da će pored logističkih, pružati i usluge skladištenja i isporuke robe na adresu. Izgradnja ovog objekta, značajnog za državu Srbiju i njene građane, doprineće dodatnoj modernizaciji i efikasnosti usluga Pošte Srbije, koja je za ovaj projekat izabrala najpouzdanije i najsigurnije partnere i važne aktere u domaćem sektoru, kompanije Mobtel-PTT i PMC inženjering - izjavio je Đorđević, zaključivši da će izgradnjom novog logističkog centra Pošta Srbije dodatno afirmisati ulogu lidera u ovoj industriji.

Dodao je da Pošta Srbije intenzivno radi na dizanju kvaliteta usluga, kao i na uvođenju

usluga koje će građanima u eri digitalizacije biti od velike koristi. Pored daljeg širenja mreže poštinih paketomata, najavio je i uslugu eArhiv koja će omogućiti digitalno čuvanje zapisa za pojedince, privredna društva i državu, kao i eNovčanik koji će građanima omogućiti da plaćanje računa obave digitalno, bez odlaska u poštu.

Memorandumom o saradnji predviđeno je da Mobtel-PTT kao povezano pravno lice, učestvuje u finansiranju izgradnje objekta, čime će ostvariti pravo na korišćenje dela budućeg objekta, dok će PMC obezbediti usluge istraživanja i razvoja u oblasti projektovanja i organizacije izgradnje objekta.

BONUS VIDEO: NS EPK 2022 - Vučević i Đorđević puštaju u promet nove poštanske marke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)