HUMANOST NA DELU: Policijska brigada PU za grad Beograd sprovela akciju prikupljanja pomoći za Narodne kuhinje na KiM

Novosti onlajn

24. 01. 2023. u 09:12

ZAPOSLENI u Posebnoj jedinici policije Policijskoj brigadi PU za grad Beograd unutar jedinice organizovali su i sproveli akciju prikupljanja pomoći Dobrotvornoj organizaciji Eparhije raško-prizrenske “Majka devet Jugovića”, a za potrebe Narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji.

ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ: Полицијска бригада ПУ за град Београд спровела акцију прикупљања помоћи за Народне кухиње на КиМ

Foto. V. Mitrić

Tom prilikom od sredstava Udruženja zaposlenih u Policijskoj brigadi “Brigadiri” izdvojeno je 279.500,00 dinara, a na nivou jedinice prikupljeno je još dodatnih 198.500,00 dinara. Ukupno je na račun Eparhije raško-prizrenske od zaposlenih u PJP Policijskoj brigadi, uplaćeno 478.000,00 dinara.

- Naša zahvalnost prema ovim divnim ljudima je velika i nemerljiva. Ovo nije prvi put da pomoć sa njihove strane stiže za Narodne kuhinje, na čemu smo posebno zahvalni, naročito jer je ova pomoć pristigla u zimskim danima kada je pomoć za kuhinje neophodna usled povećanih potreba a smanjenih donacija.

I pored izuzetno teške ekonomske situacije, kao i raznih svakodnevnih iskušenja sa kojima se suočavamo, uz pomoć dobrih ljudi velikog srca, uspevamo da zabeležimo priče poput ove. Uplaćena pomoć biće iskorišćena za potrebe Narodnih kuhinja, a naša organizacija želi da uputi jedno skromno ali gromko i srdačno hvala prema svima onima koji su učestvovali u organizaciji i sprovođenju ove akcije, a koja će našem radu biti od izuzetne pomoći.

Blagodarni prema ukazanom poverenju i razumevanju, prema bratskoj ljubavi koja je pružena braći i sestrama sa ovih prostora, našim dragim dobročiniteljima želimo svako dobro koje Gospod može da pruži i puno uspeha i napretka u daljem poslovanju - navodi se u saopštenju humanitarne organizacije Eparhije raško-prizrenske “Majka devet Jugovića”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

MNOGI NE ZNAJU: Ćerka prijatelja Milana udata je za našeg ČUVENOG glumca (FOTO)