OKO 30 srpskih turista zaglavljeno je trenutno na aerodromu u Istanbulu jer je let do Beograda zakazan u 11 časova po turskom vremenu otkazan.

Zvoncica

02.01.2023. 13:03

Stvarno je vreme da se prestane sa dramatizovanjem problema koji nastaju znog otkazivanja letova .Haloo ,radi se odraslim ljudima sposobnim da krenu i borave na putu .Sta se radi : sedi se i cekaju na dalja obavestenja i sigurno se ne zovu mediji .Za zakazivanja i otkazivanja je odgovorna avio kompanija .Neprijatno je ,ali pomaze samo strpljenje .Zoves medije i cekas da se posalje drzavni avion po tebe .!!!! ???To je situacija ,koja se ovoga trenutka desava hiljade puta u svetu .Odrasli ljudi treba da se ponasaju kao odrasli ,a ne razmazena deca .Zbog ovakvih situacija ,ocekivanog rizika ,ne treba ostati bez novca.Aerodrom je zagrejan ,na suvom su i toplom ,treba im samo novac za hranu ,pa koliko traje .

organizator tog putovanja i ag

02.01.2023. 15:52

Organizator agencija su jedini krivciaju probleme i obavestavaju putnike,,da nadju drugi let,,obezbede hotel i prenociste,,a ne kao trutovi pokupli pare i sad cute