"JESU PIROĆANCI POSKIDALI UKRASE": Jelka iz tržnog centra u Nišu postala je hit na društvenim mrežama (FOTO)

Novosti online

29. 12. 2022. u 11:49

VESELA, svetlucava i raskošna novogodišnja jelka je jedan od simbola ovog praznika i dok se svi utrkuju da je što lepše ukrase, jedna jelka iz Niša uspela je da zaobiđe sve ove standardne i postane hit na društvenim mrežama iz suprotnog razloga.

ЈЕСУ ПИРОЋАНЦИ ПОСКИДАЛИ УКРАСЕ: Јелка из тржног центра у Нишу постала је хит на друштвеним мрежама (ФОТО)

Foto: Piksabej

Čelična konstrukcija na postolju, ukrašena sa nekoliko lanaca i svega desetak kuglica, krasi tržni centar Kalča u Nišu i mogla bi da ponese titulu najoskudnije ukrašene jelke tokom ovogodišnjih praznika.

Zato ne čudi što su korisnici Tvitera, gde je fotografija jelke objavljena, odmah krenuli da se šale na račun dekoracije i autora koji stoji iza nje.

"Šta joj se desilo?", "Ovo kao da smo im mi Piroćanci pozajmili", "Skromno, ali ružno", "Prekitili", "I osiromašeni uranijum je bogatiji", "Piroćanci poskidali ukrase...", "Kreacija skupljača sekundarnih sirovina?...", "Je l' to jelka na dijeti?", "Ne razumete konceptualnu umetnost", pisali su korisnici.

Neki su nagađali da kićenje možda nije završeno, drugi su samo konstatovali koliko "tužno", "jadno" i "ofucano" izgleda, dok je mali broj korisnika priznao da im se ovakva novogodišnja dekoracija dopada, te da možda bolje izgleda u mraku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!