KONAČNO LEPA VEST IZ JEDNE ŠKOLE U TRSTENIKU: Uspeh osnovaca škole "Živadin Apostolović", najbolji u Srbiji u poznavanju saobraćaja

S.Babović

06. 12. 2022. u 10:53

POSLE tri nedelje dramatičnih izveštaja o nasilju u Tehničkoj školi u Trsteniku, iz jedne škole u ovom gradu konačno stiže lepa vest: đaci OŠ „Živadin Apostolović” pobedili su na Republičkom takmičenju iz poznavanja saobraćajnih propisa.

КОНАЧНО ЛЕПА ВЕСТ ИЗ ЈЕДНЕ ШКОЛЕ У ТРСТЕНИКУ: Успех основаца школе Живадин Апостоловић, најбољи у Србији у познавању саобраћаја

Foto: Facebook/Opstina Trstenik

Trstenički osnovci su bili najbolji u kvizu „Nauči se, čoveče - Sabraćajni zna(l)ci” i time osvojili prvo mesto na finalu nacionalnog nadmetanja. Pitanja iz oblasti bezbednosti saobraćaja za đake od 5. do 8. razreda bila su i izazovna i atraktivna u ovom kvizu, koji je, kako je predočeno, imao dinamičan koncept i kvalitetnu produkciju.

Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije je uz podršku lokalnih Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja iz 16 gradova i opština, realizovala atraktivan kviz u čijem se finalu našlo osam ekipa.

Đaci Osnovne škole „Živadin Apostolović” prethodno su bili najbolji na lokalnom, a potom i na regionalnom takmičenju u Kraljevu, čime su ostvarili direktan plasman na nacionalno takmičenje. U Agenciji za bezbednost saobraćaja kažu da su kviz organizovali da bi najranjiviji učesnici u saobraćaju, a to su upravo deca, bili bezbedniji u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DA SE ZAVRTI U GLAVI: Koliko je Nole platio tretmane na AO