MONSTRUOZNI BESPRAVNI OBJEKAT U TUTINU: Otkriveno ko je dao dozvolu da se izgradi zgrada na reci (FOTO)

Novosti online

23. 11. 2022. u 19:15

MINISTAR građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić još jednom je demantovao navode iz Narodne stranke koji su pokušali da poplave u Novom Pazaru i Tutinu pripišu navodnom nemaru sadašnje vlasti, ali je istina zapravo drugačija, da je sve to posledica zbog nemara vlasti, ali one kada je u njoj bio Vuk Jeremić.

МОНСТРУОЗНИ БЕСПРАВНИ ОБЈЕКАТ У ТУТИНУ: Откривено ко је дао дозволу да се изгради зграда на реци (ФОТО)

Foto: Printskrin Tviter

Vesić se oglasio na Tviteru i istakao da je proverio, kako je i obećao, da li je investitor monstruoznog bespravnog objekta na reci Vidrenjak u Tutinu imao saglasnost Srbijavoda.

- Juče sam obećao da ću da odgovorim da li je investitor monstruoznog bespravnog objekta na reci Vidrenjak u Tutinu imao saglasnost Srbijavoda kako sam pitan na Tviteru. Danas je Republička inspekcija počela nadzor - rekao je Vesić i dodao:

- Utvrđeno je da je investitor imao saglasnost Republičke direkcije za vode Ministarstva šumarstva, poljoprivrede i vodoprivrede koja je izdata 30. 12. 2010. godine. Ta saglasnost danas ništa ne vredi jer je objekat bespravan ali sada znamo da je bilo takvih državnih službenika koji su bili spremni da izdaju ovakav akt. Juče mi je neko zamerio da se ponašam kao da nemam veze sa ministarstvom u prethodnom sazivu što nije tačno. Meni je svejedno ko je bio na vlasti 2010. godine kada je ova vodna saglasnost izdata. Tu saglasnost nije smeo niko i nikada da izda i sramota je za državu kada god se dogodilo. Republička inspekcija nastaviće sa nadzorom i javnost ćemo da obavestimo o rezultatima i merama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...