NE prestaju da stižu poruke podrške na adresu profesorke Tehničke škole M. S. (44), koja je u učionici prošle srede doživela nezapamćeno nasilje. Poslednja se izdvaja, jer je otvorenu potporu maltretiranoj profesorki pružio - Centar za socijalni rad u ovom gradu.

Mladen

18.11.2022. 12:21

Lako cemo mi sa podrskom nego sta cemo kao drustvo sa cinjenicom da ce neki maloletnik vecu kaznu dobiti za zlostavljanje kera ili macke (sleduje mu krivicna prijava) nego sto ce ovi " junaci" biti kaznjeni za maltretiranje i zlostavljanje profesorke. O tome treba svi da razmislimo jer nisu kriva deca, vec mi odrasli, iz razloga smo mi ovakvo drustvo i pravila u njemu uspostavili. Zalosno !!!

Jovica

18.11.2022. 12:41

Najstrozije kazne za primer celoj Srbiji da bi nasilnici razmialili kado daae ponasaju u skoli, velika podrska profesorki i svim prosvetnim radnicima.

Dalibor

18.11.2022. 12:56

Koja sramota, kao puna podrska profesorici. Sta ce joj pismena podrska posle incidenta. Nasilje se desava iz godine u godinu, a to se precutkuje. Ucitelji trpe torturu od ucenika, niko nista ne radi po tom pitanju. Ucenici su zasticeni kao beli medvedi.

Miroljub

18.11.2022. 13:31

Zasto samo inicijali? Ime i prezime roditelja. Neka se stide postupka svoje dece, inače neće ništa preduzeti. Budućnost takve dece je kriminal. Moj stav nije nešto novo. To je činjenica!

mia

18.11.2022. 14:08

Šta tu ima da se komentariše! Roditelji bi trebalo da se zapitaju gde su tako strašno pogrešili?Pošto oni nisu uspeli da ih normalno vaspitaju, postoje institucije koje će da reše taj problem.A baš me zanima, o čemu ti "praznoglavci" razmišljaju kada ovako bezdušno nekog ismejavaju.Oni bi trebalo da se kazne da zapamte za ceo život. Popravni dom za svakog nasilnika !!!!

Jole

18.11.2022. 14:09

Ovi momcici treba da budu primer na kojima ce se napraviti presedan. Sad ili nikad. Treba da budu kaznjeni i da im se odzume pravo na dalje skolovanje. Zato ako se sada ne uradi tako dragkonsko kaznjavanje ovakve situacije ce se ponavljati u nedogled a ima ih unazad vec nebrojeno. I pravo je vreme da se vise nesto preduzme po tom pitanju. A ovi momcici neka budu knjiski primer kako se ne sme vladati. Vreme je i da se donese zakon prema kom maloletnici ne mogu biti zasticeni kao "beli medvedi" i da mogu da rade sta hoce. Da se zastite prosvetni radnici. Da se vrate vaspitne mere i u prosvetu a bogami i u policiju da mogu da im udele i koju vaspitnu. E tako cemo drustvo vratiti na zdrave osnove.

Tomtom

18.11.2022. 14:39

Sramota je ako ovo prođe bez kazni i sankcija za ove učenike. Danas joj izvlače stolicu, a sutra će je istom tom stolicom udarati i tući. Definitivno se zakon mora menjati jer ovo je postalo strašno, da su svi prosvetni radnici složni da napuste učionice i naprave kolektivni štrajk dok vinovnici ovog maltretiranja ne budu sankcionisani.

Ne podržavam nasilje

18.11.2022. 14:43

Nasilje bilo koje vrste nije dobro, nikako, ali gospodi iz će valjda uskoro biti jasno šta znače godine nepotizma, nečinjenja, namernog i nemarnog stava prema ispravnom ponašanju, prema deci svoj deci. Nema nedodirljivih, bogatih popularnih mojih tvojih. Eto vam sad. I kako centar odmah reaguje a kad dete zlostavljanju.. nikom ništa.

ljubica

18.11.2022. 20:26

Znači kada nevaljala deca izmaknu stolicu nastavnici onda ih ostali nastavnici glasanjem isključe iz škole , a kada mesecima maltretiraju drugo dete onda ni šta. Roditelji tog deteta nemaju prava da ga glasanjem isključe iz škole.

slavica

18.11.2022. 21:14

Docice tata, platice, sin ce dobiti 1 iz vladanja i sve po starom. Docice na cas, kod ove dobre zene, i smejace joj se u lice. Ovakvi, za primer ostalim treba da izgube pravo na skolovanje.

Petar

19.11.2022. 12:25

Hahaha,pa kome je u ovoj zemlji Centar za socijalni rad resio bilo kakav problem?Da li iko zna sta ce nam ova tvorevina?A sto se djaka tice,ispisivanje iz skole,a roditeljima novcane kazne od 100000 i vrlo brzo ce se stvari popraviti.E ali nasa stara boljka-"ovo su verovatno deca nekog partijskog satrapa",tako da ce svi da im se uvlacebi minimiziraju problem do nekog sledeceg puta...