STRUČNjAK za bezbednost dece i mladih na internetu Katarina Jonev, gostovala je danas u Pulsu Srbije, putem interneta, povodom strašne smrti Mladena Dulića, koji se ubio, a veruje se kao posledica vređanja i patnje izazvane nakon objavljenog i nedozvoljeno postavljenog videa na kom dečak trpi ismevanje i verbalno nasilje od strane radnika sa pumpe.

Miroljub

31.10.2022. 12:55

Radnik na pumpi je mediokreitet svoje vrste, ali takve osobe to ne shvataju i yato se ponasaju tako kako se vidi na snimku. Osobe koje su se odazvale, odnosno reagovali na neljudski način, očigledno su posle tragedije. morali da se preispitaju, jer ma da je njihova reakcija dovoljna da se pogledaju u ogledalu.

DJM

31.10.2022. 13:06

Velika tragedija i neizmerna tuga. Najiskrenije saučešće roditeljima ovog predivnog dečaka. A ovima, koji misle da su mnogo duhoviti što se iživljavaju nad slabijim i predobrim mladićem, je mesto u zatvoru. Ne znam kako se osećaju sada, ali sudeći po tome o kakvim se neljudima radi, verovatno im nije nimalo žao. A da ne govorimo o armiji minornih i nebitnih spodoba, koji svoju tzv. moć pokazuju tako što anonimno vređaju druge. Valjda se tako osećaju jačim i ispunjenijim. Ako su toliko moćni, što to ne iskažu na neki drugi način, nekim dobrim delom, da pomognu nekome ko je u problemu. Trebalo bi naći način da i ovakvi "veliki heroji" budu sankcionisani, pa bi sledeći put dobro razmislili da li će nešto slično da napišu. Na žalost neutešnim roditeljima niko ne može da vrati sina.