POSLE RAZVODA POSTALI SU POSLOVNI PARTNERI: Bivši suprug Gorice Nešović posle je osnovao novu porodicu (FOTO)

Novosti online

06. 10. 2022. u 18:09

NOVINARKA šarmantnog osmeha i prepoznatljivog glasa Gorica Nešović preminula je danas u 59. godini.

ПОСЛЕ РАЗВОДА ПОСТАЛИ СУ ПОСЛОВНИ ПАРТНЕРИ: Бивши супруг Горице Нешовић после је основао нову породицу (ФОТО)

Foto: Printskrin Jutjub/RTS

Rođena je 15. maja 1964. u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Karijeru radijske voditeljke započela je 1982. godine na Studiju B. Nikada se nije plašila da iznese svoje stavove, ali na vrlo zanimljiv način. Po tome će ostati i upamćena.

Početkom devedesetih vodila je emisije na Trećem kanalu. Vratila se na Studio B, pa kao programska direktorka Radija B92 i voditeljka jutarnjeg programa u Srbiji Dizanje.

Radio-voditeljka Gorica Nešović deset godina je provela u braku sa Slobodanom Nešovićem Lokom, koga mnogi znaju kao jednog od učesnika emisije „Četiri i po muškarca“. Posle razvoda, nastavila je da živi sa njihovim sinom Markom, suočavajući se sa epitetima „samohrana majka“ i „raspuštenica“. A na tu temu je imala mnogo toga da kaže, te je sve istakla u svom blogu.

- Dobro je da sa bivšim partnerom ostanemo u dobrim odnosima, ne samo zbog dece, već i zbog zajednički provedenih godina koje su bile lepe. Ne traje sve večno. Odnosi treba da se neguju – nekada uspe, nekada ne. Svakako je dobro kad je razvod dogovor. I za to se valja potruditi ‒ pričala je, napominjući da je srećna što je sama mogla da odlučuje o svojoj sudbini i ne zavisi ni od koga.

Iako se nikada nije javno požalila na bivšeg muža, koji se kasnije ponovo oženio i zasnovao drugu porodicu, na osnovu ovih reči omiljene radio-voditeljke mnogi su zaključili da je sina sama izdržavala. To je na neki način potvrdila kolumnom, u kojoj se osvrnula na temu alimentacije.

- Alimentacija, kakva ružna reč. Asocira na nešto mučno, nemoguće, na bol u stomaku, na nepravdu, na sistem koji ne funkcioniše. Više zvuči kao bolest, nego kao pravda za decu. Alimentacija kao demencija - napisala je uz opasku. - Da se razumemo, ne duguju oni te pare svojim bivšim ženama, već svojoj, zauvek, deci.

Iako se tačno ne zna da li su u dobrim odnosima, bivši supružnici danas su poslovni partneri.

- Ako je neko s nekim bio u braku, to prvo govori da je moralo u tom braku da vam bude i dobro. Pa, ne mogu ja kao neka budala da pljunem u te godine - objasnila je svojevremeno Gorica.

Kako je dodala, ona Loki odlično zna i vrline i mane, a svi se razlikujemo kao ljudska bića i s godinama sazrevamo.

Po rastanku s Goricom, Loka je stupio u brak s Irenom Nešović.

BONUS VIDEO - NAJSTARIJA GLUMICA NA SVETU: Branka Veselinović napunila 104 godine

(Stil)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)