STUDENTI U CENTRU PAŽNJE: Na Ekonomskom fakultetu obeležen početak nove školske godine

LJ.B.

26. 09. 2022. u 14:03

Na Ekonomskom fakultetu danas je svečano obeležen početak nove školske godine uz prisustvo guvernerke Narodne banke Srbije Jorgovanke Tabaković, viceguvernera Željka Jovića i mnogobrojnih zvanica.

СТУДЕНТИ У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: На Економском факултету обележен почетак нове школске године

Ekonomski fakultet

Novu generaciju studenata pozdravila je dekanka prof. dr Žaklina Stojanović, ističući da je ovo institucija u čijem središtu je student sa optimalnim uslovima za učenje, istraživanje i praksu.

- Pratimo savremene razvojne trendove i idemo u korak sa svetskom praksom u visokom obrazovanju, ali i želimo da pronađete specijalnost koja vam odgovara uz najkvalitetnije znanje i savladane veštine koje će omogućiti uspešno bavljenje željenom profesijom - rekla je dekanka Žaklina Stojanović. - Ove godine nizom događaja obeležavamo 85 godina postojanja našeg fakulteta i nastavljamo da negujemo različitost i akademsku slobodu, podstičemo liderstvo, održivost i saradnju sa partnerima iz privrede i društva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

KAKO OTKRITI PREVARU? Svaki deveti polovnjak u Srbiji ima VRAĆENU KILOMETRAŽU - na šta morate obratiti pažnju pri kupovini