Da li kupujete stvari preko interneta

Promo

28. 08. 2022. u 08:11

Moderno doba donelo je sa sobom brojne inovacije, a mnoge su profesije promenile oblik poslovanja. Digitalno okruženje faktički je postalo nužno, a to posebno važi ukoliko se bavimo trgovinom.

Да ли купујете ствари преко интернета

Foto: A. Stanković

PROMENA NAVIKA

Danas je postalo sasvim uobičajeno kupovati i od kuće. Kupovne navike smo promenili, između ostalog, i stekavši uvid u to koliko benefita pruža upravo ovakva trgovina. Njene su prednosti to što štedimo vreme i izbegavamo gužve, možemo se veoma podrobno informisati o svemu što nas interesuje, upoređivati ponude, i to na miru i polako, a potom vrlo jednostavno pazariti.

ZA POČETAK: IZRADA INTERNET PRODAVNICE

Ako nam je cilj da se dodatno promovišemo, dopremo do više ljudi, pospešimo prodaju, postignemo veći uspeh i naposletku veću zaradu, moramo pristupiti izradi internet prodavnice. Ona ujedno predstavlja i svojevrsnu prezentaciju našeg brenda i različitim činiocima treba da ulije poverenje potrošačima i privuče nove.

Takođe, internet prodavnica prvo vizuelno, svojim dizajnom, treba da bude privlačna. Sa druge strane, kompletna organizacija treba da bude urađena kvalitetno, stručno, ali i tako da posetiocima kretanje kroz veb-šop bude jednostavno, jasno i lako.

UZMIMO PRIMER: ŽELIMO DA KUPIMO ELEKTRIČNI TROTINET

Ako želimo da kupimo danas popularni električni trotinet, uobičajeno, prvo ćemo željeni pojam ukucati u pretraživač – kao prve opcije, pokazaće nam se najbolje pozicionirane internet prodavnice. Proizvod možemo pretraživati na osnovu brenda ili cene, te svakako možemo i porediti ponudu različitih prodajnih mesta. Takože, detaljno se možemo informisati o načinu rada električnog trotineta, relevantnim performansama, kao što su snaga, napon, nosivost, opseg kilometraže koji može preći jednim punjenjem, vreme trajanja baterije, pa sve do visine, težine ili boje itd.

Osim fotografija električnih trotineta, opisa i pregledno navedenih karakteristika, pored svakog artikla nalaze se i uputstva kako se on može kupiti, instrukcije u vezi sa plaćanjem i drugi detalji.

OVAKO MOŽEMO KUPOVATI ČAK I NAOČARE ZA SUNCE

Onlajn putem kupuju se i stvari koje obično moramo da isprobamo kako bismo videli da li nam odgovaraju – kao što su i naočare za sunce. Bez obzira na to što se modeli razlikuju, te imamo različite oblike i boje ramova, stakala, uopšte stilove i trendove, konačno biramo naočare za sunce koje će odgovarati našem obliku lica. Štaviše, one treba prirodno da nalegnu, da nam budu udobne i da ih nosimo neosetno, a da naš autfit učine atraktivnijim.

Stoga odabir nije jednostavan, ali nam smernice u veb-šopu, kao i mogućnost virtuelnog probavanja naočara za sunce mogu pomoći, a proizvod možemo i vratiti i zameniti drugim ako nam ne odgovara.

DODATNE INFORMACIJE

Pored opisa proizvoda i navedenih svojstava, neretko možemo pročitati i iskustva i utiske drugih kupaca ili konzumenata. Takođe, na veb-šopu uvek imamo i podatke za kontakt prodavca, pa se možemo dodatno informisati o željenim detaljima bilo da nas zanimaju električni trotineti, bušilice, artikli iz piljarnice, naočare za sunce, haljine, televizori – ograničenja u asortimanu nema.

Dakle, ako se baviš prodajom – kreni u izradu internet prodavnice, a ako želiš da kupiš neki proizvod, ne oklevaj – ovo je siguran, pouzdan i jednostavan način trgovine, u skladu sa modernim dobom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu