GUŽVE NA GRANICAMA: Na Batrovcima se čeka pet sati

Novosti online

20. 08. 2022. u 18:35

NA naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, dok se na granicama čeka od 30 minuta do peta sati, saopštili su danas JP ''Putevi Srbije''.

ГУЖВЕ НА ГРАНИЦАМА: На Батровцима се чека пет сати

Nikola Fifić

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 najduže se čeka na graničnom prelazu Batrovci za izlazak iz Srbije, čak 300 minuta, a najkraće, po 30-ak minuta na prelazima Sremska Rača i Bačka Palanka.

Na izlazu iz zemlje preko graničnog prelaza Horgoš zadržavanje za putnička motorna vozila je 180 minuta, na Kelebiji 60 minuta, a na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila iznosi oko 70 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo na ulazu u Srbiju putnički automobili čekaju oko 100 minuta, a autobusi 70 minuta,

Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 80 minuta, na ulazu za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, a na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta.

Na ulazak u Srbiju preko prelaza Gostun zadržavanje za sva motorna vozila je 45 minuta, a na izlazu 30 minuta, a na graničnom prelazu Jabuka, na ulazu, zadržavanje za sva motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.


BONUS VIDEO: Kilometarske kolone na Gostunu
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

OVO JE MALO KO OČEKIVAO! Novak Đoković stigao u Rim (VIDEO)