MINISTARSTVO prosvete, nauke i tehnološkog razvoja najoštrije osuđuje postupak lokalnih vlasti u Bujanovcu, jer su đacima generacije srpske nacionalnosti uručili zahvalnice na alabanskom jeziku.

boki

05.07.2022. 19:40

Samo osuda sramota moraju biti smenjeni dirrktor skole i svi redom dali Srbija nems vlast u Bujsnvcu.Narod je ogircen nekim kaznama ili toleeisanje nasilja krsenja zakona uvesti brze efikasne i visoke kazne

Miki

05.07.2022. 19:57

Ma kakve zahvalnice na albanskom ??? Samo na srpskom jeziku i doviđenja..... Gde oni žive u Albaniji ili Srbiji ? I još samo jedno da dodam da li srpska deca u Albaniji dobijaju zahvalnice na srpskom ?? Zapitajte se malo ...

buki

05.07.2022. 20:39

Da li ovi neljudi kojima smo pružili sva moguća i nemoguća prava, razmišljaju bilo o čemu drugom, osim o tome kako da nam napakoste i povrede nas? Ima li neko ideju šta da uradimo i kakav odnos da zauzmemo prema besnim džukelama koje nas neprestano ujedaju, iako ih uredno hranimo, mazimo i pazimo?

previse ste dopustili

05.07.2022. 21:00

Kakvo crno obrazovanje na jezicima nacionalnih manjina? Skola se uci na sluzbenom jeziku zemlje u kojoj se skola nalazi. Previse ste dopustili i zato se dogadjaju takve stvari da se izbacuje zvanicni, sluzbeni jezik. Nek probaju u Engleskoj takvu stvar uraditi.