NAJLEPŠA SRBIJA: Vučić objavio pobedničku fotografiju ove nedelje - kanjon Drine otkrio svoju nestvarnu lepotu!

Novosti online

19. 06. 2022. u 09:07

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas pobedničku fotografiju najlepših delova Srbije, a pobednik je Jovanka Krstić.

НАЈЛЕПША СРБИЈА: Вучић објавио победничку фотографију ове недеље - кањон Дрине открио своју нестварну лепоту!

D.Milovanović

- Poštovani sugrađani, još jednom ste na najlepši način pokazali koliko volite Srbiju, jer je na foto konkurs pristiglo više od 6.500 vaših fotografija! Iako postaje sve teže odabrati sliku nedelje, nagrada je u tome što i na ovaj način možemo da „proputujemo“ kroz sve naše krajeve. Fotografije koje nam stižu prikazuju brojna lica naše lepotice: stigli smo da zavirimo u njene stare vajate, netaknute proplanke i potoke, da uživamo u izlascima sunca na visoravnima i da se divimo smirajima dana iza ponosnih planinskih vrhova… Ove nedelje, pobedila je fotografija Jovanke Krstić, na kojoj je kanjon Drine otkrio svoju nestvarnu lepotu. Čestitamo Jovanki i čekamo još fotografija koje odslikavaju prekrasne predele naše najlepše Srbije! - poručio je Vučić na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".


 

Podsećamo, na Instagram nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića objavljen je poziv građanima da šalju fotografije najljepših predela Srbije, u cilju promovisanja lepote Srbije (foto konkurs "Naša najlepša Srbija").

Svake nedelje, najlepša odabrana fotografija biće objavljena na Instagram profilu predsednika republike.

Na kraju godine, fotografija koja je dobila najviše sviđanja biće nagrađena, a predsednik će primiti autora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

PULS KARDIOLOŠKI CENTAR OD SADA I NA DEDINJU: Na novoj lokaciji brinemo o vašem srcu, ali i o zdravlju cele porodice