SQUID i HUAWEI pružaju personalizovaniju uslugu vesti u Huawei pretraživaču

Promo

02. 06. 2022. u 12:28

SQUID, u saradnji sa HUAWEI, sada pruža personalizovaniju uslugu vesti na početnoj stranici HUAWEI pretraživača.

SQUID и HUAWEI пружају персонализованију услугу вести у Huawei претраживачу

Foto Shutterstock

Korisnik takođe može da bira između sve većeg broja kategorija, od business-a do lifestyle-a. HUAWEI pretraživač je unapred instaliran na svim HUAWEI telefonima i sada ga je takođe moguće preuzeti za Android uređaje u Google Play prodavnici, pod nazivom Petal Browser.

Usluga personalizovanih vesti se može naći na početnoj stranici HUAWEI pretraživača gde korisnik može da pronađe mešavinu relevantnih vesti iz različitih kategorija vesti i iz širokog spektra pouzdanih izdavača. Korisnik takođe može da odabere različite kategorije poput sporta, zabave, tehnologije i nauke, sveta, podkasta, video snimaka i još mnogo toga tako što će ih odabrati u gornjem delu aplikacije.

Najnovije kategorije koji se sada pokreću su Business i Lifestyle. U Business kategoriji korisnik će pronaći vesti koje su vezane za privatni sektor, kao i događaje i trendove koji se tiču kompanija, lidera, potrošača, industrijskih sektora i još mnogo toga. U kategoriji Lifestyle čitaoci će pronaći inspiraciju za zdrav način života, putovanja, modu, kao i zanimljive priče i video zapise inspirativnih ljudi.

- Veoma smo uzbuđeni što radimo sa HUAWEI pretraživačem i pružamo važne vesti iz pouzdanih izvora u širokom spektru kategorija. Naš cilj je da inspirišemo korisnike da čitaju kvalitetnije novinarstvo i istovremeno pomognemo izdavačima da ostvare veći promet i prihod - kaže Johan Otelijus, izvršni direktor i osnivač aplikacije SQUID.

Aplikacija SQUID pruža korisnicima pametnih telefona HUAWEI vesti i sadržaj na 33 različita jezika, u većini zemalja Evrope i Latinske Amerike. Cilj aplikacije SQUID je da milenijalcima omogući lak pristup zanimljivim i relevantnim vestima iz pouzdanih izvora.

Za HUAWEI uređaje preuzmite HUAWEI pretraživač ovde: https://bit.ly/3M0e1K3

Za sve Android uređaje preuzmite Petal Browser ovde: https://bit.ly/3L5A1l7

O SQUID aplikaciji

SQUID App (Njuice AB) je medijska tehnološka kompanija sa sedištem u Stokholmu, u Švedskoj. SQUID je brzorastuća medijska aplikacija za milenijalce u Evropi, APEC-u i Latinskoj Americi, lansirana u 60 zemalja. Aplikacija je dobila veoma dobre recenzije potrošača u App Store-u, Google Play Store-u i HUAWEI AppGallery i veoma pozitivnu pokrivenost u medijima na svim tržištima na kojima je lansirana. SQUID je sada takođe dobavljač vesti za HUAWEI Assistant, HUAWEI Browser, Petal Search i Petal Browser. Više informacija potražite na www.squidapp.co.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)