MAJCI MATEJA PERIŠA POZLILO: Hitna pomoć je prebacila u bolnicu

Novosti online

19. 05. 2022. u 15:32

MAJCI Splićanina Mateja Periša pozlilo je juče kad je saznala da je njegovo telo nađeno u Dunavu kod Ade Huje, u Beogradu, posle pet meseci potrage.

МАЈЦИ МАТЕЈА ПЕРИША ПОЗЛИЛО: Хитна помоћ је пребацила у болницу

Matej Periš, Foto Tviter

Majka Mateja Periša nije se javno oglašavala posle nestanka svog sina na obali Save u ranim jutarnjim satima 31. decembra prošle godine u Beogradu, prenosi Blic

- Hvala vam, hvala vam na izjavama saučešća - rekla je kratko u razgovoru sa medijima DŽeni, majka tragično preminulog Mateja Periša.

Hitna pomoć je intervenisala kada joj je juče pozlilo, a kasnije je puštena kući.

Majka Mateja Periša juče je saznala da je telo mladića, obučenog kao njen sin kada je nestao, izvučeno iz Dunava kod Ade Huje u Beogradu, osam kilometara nizvodno od mesta gde je Matej ušao u ledenu reku Savu.

Danas, dan kasnije, sve crne slutnje su potvrđene - DNK analiza je potvrdila da je u pitanju telo njenog sina Mateja Periša.

Telo Mateja Periša izvučeno je oko 9.20 ujutru iz Dunava kada su ga u vodi primetili kapetan i mornari jednog broda, kao i par šetača na Adi Huji. Odmah su pozvali policiju koja je ubrzo stigla na lice mesta.

Već na osnovu garderobe i stvari koje su nađene pri telu, policajcima i mornarima je bilo jasno da je najverovatnije u pitanju Periš, ali ta informacija nije mogla biti i definitivno potvrđena dok nije urađena DNK naliza.

DNK analiza i obdukcija su rađeni po nalogu Višeg tužilaštva i po hitnom postupku su rezultati stigli već danas i potvrdili najcrnje slutnje.

Nenad Periš, otac Mateja Periša, u Beogradu će preuzeti telo svog sina koji će biti sahranjen u Hrvatskoj.

BONUS VIDEO: 

PRONAĐENO TELO NA ADA HUJI: Sumnja se da je u pitanju Matej Periš

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ESTRADNI PENZIONERI: Ko preživljava, a ko prima 2.200 evra?