USKRŠNJA RADIONICA: Ministarka Kisić sa ženama iz Udruženja "Senta"

Novosti online

22. 04. 2022. u 12:21

MINISTARKA za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prof. dr Darija Kisić prisustvovala je u Senti uskršnjoj radionici koju je organizovalo Udruženja žena „Senta“, tokom koje su farbana uskršnja jaja i predstavljen rad tog udruženja.

УСКРШЊА РАДИОНИЦА: Министарка Кисић са женама из Удружења Сента

Foto: Ministarstvo

Radionici su prisustvovali i državna sekretarka u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dušanka Golubović, pomoćnica ministra u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom Biljana Barošević, zamenik predsednik opštine Senta Dragan Todorović.

Ministarka Kisić je zajedno sa ženama iz tog udruženja i decom dekorisala vaskršnja jaja i tom prilikom im je zahvalila na prijateljskoj, srdačnoj i toploj atmosferi u kojoj su organizovale uskršnju radionicu, kao i na aktivnostima koje realizuju na očuvanju tradicije i humanitarnom radu.

- Za kratko vreme ovo udruženje je pokazalo koliko ima energije i zato smo danas ovde, da ih podržimo u njihovim aktivnostima - navela je Kisić.

Prof. dr Kisić je građanima čestitala Uskrs i poželela da ga provedu u zdravlju i sreći.

Predsednica Udruženja Slađana Babin zahvalila je ministarki Kisić na učešću u uskršnjoj radionici, u okviru koje su dekorisana jaja koja će biti poklonjena deci, dok je zamenik predsednika opštine Senta Dragan Todorović izrazio uverenje da će u narednom periodu biti ostvarena još bolja saradnja lokalne samouprave sa ovim udruženjem, a u cilju njegovog još efikasnijeg delovanja. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

REM USVOJIO LISTU KANDIDATA ZA UO RTS I UO RTV: Osam imena konkuriše za dva mesta, prigovori mogući do 2. maja