"RAZLOG MOG BUĐENJA JE BIO RAT SA SRBIJOM" Sin čuvenog Olivera Stouna govorio na koji način su američki mediji tretirali Miloševića (VIDEO)

R. V.

19. 04. 2022. u 16:51

SVETSKI poznat producent, glumac, reditelj i TV voditelj Šon Stoun, sin velikog reditelja Olivera Stona u razgovoru za Srpski Radio Čikago sa dr Olgom Ravasi kaže da je njegovo buđenje počelo sa ratom u Jugoslaviji i bombardovanjem Srbije.

РАЗЛОГ МОГ БУЂЕЊА ЈЕ БИО РАТ СА СРБИЈОМ Син чувеног Оливера Стоуна говорио на који начин су амерички медији третирали Милошевића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube/STATE of AFFAIRS with DR. RAVASSI

Na pitanje kako je počeo svoj duhovni i istrazivački put, Šon navodi da je kao mali dečak imao priliku da glumi u filmovima svog oca, čuvenog reditelja Olivera Stouna, koji je preispitivao istorijski prihvaćene narative, te ga je to podstaklo da sam traga za relevantnim činjenicama i istinom koju američki mediji decenijama kriju. 

Foto: I. Marinković

- Razlog mog buđenja je bio rat sa Srbijom, i kada je došao rat u Iraku nisam verovao narativu koji su nam plasirali mediji. Prodavali su nam rat tako što su karakterisali Miloševića kao novog Hitlera, nakon toga i Sadama Huseina kao novog Hitlera… tada sam shvatio da je sve laž - navodi on.

Dr Ravasi je navela da je danas Vladimir Putin etiketiran kao novo oličenje Hitlera, na šta je Šon rekao da je Rusija veliki deo američke istorije, i navodi da se čak i Srbiji nikada ne bi dogodilo bombardovanje da je Rusija 90-tih godina bila jaka. 

Foto: EPA

- Rusija nikada ne bi dozvolila bombardovanje Srbije - kaze Šon Stoun i nastavlja:

- Amerikanci ni sami ne znaju zašto mrze Rusiju, iako je Rusija veliki deo američke istorije koja nam je sve do revolucije bila saveznik. Na žalost Britanska okupacija Amerike i svih njenih institucija dovodi do te mržnje, jer se vodi imperijalnom politikom, zavadi pa vladaj - rekao je Stoun.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA

NEKADAŠNJI fudbaler Rade Bogdanović ovih dana je privukao pažnju javnosti komentarima na dešavanja na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, u okviru specijalnog programa na RTS-u. Naročito je prašinu podiglo njegov uvredljiv komentar na račun žena fudbalera, a neki smatraju da je izostala adekvatna reakcija i voditelja, posebno voditeljke Dragane Kosjerine.

02. 12. 2022. u 08:47

ANA RAJKOVIĆ U HOTELU: Vidite šta se dešava ispred soba! Oglasila se i Anastasija (FOTO)