URGENTNI centar Kliničkog centra Srbije dobio je novu, opremljeniju zgradu, u kojoj je od jutros, od kada je počela da radi, primljeno više od 150 pacijenata, a direktor te zdravstvene ustanove Marko Ercegovac rekao je da je koncepcija rada sada znatno drugačija i akcenat se, osim na savremenu opremu, stavlja i na brže zbrinjavanje pacijenata.

Novi

11.04.2022. 16:15

Čestitam na hrabrosti i iskrenosti. Svaki čovek u svetu koji nije za to da jedan poredak i jedni ljudi vladaju svetom zna da je Amerika i njihovi sateliti za ostvarenje tog cilja podržavaju islamske teroriste, naslednike fašista koje su posle poraza u drugom svetskom ratu krili i branili, i sve kriminalce sveta. Sve zemlje i narodi sveta, koji se suprotstave njima preživeće sve strahote koje su preživeli Srbi i sada Rusi. Treba da znamo da svet nikada nije imao jednog vladara jer tada i ne bi bilo sveta.

Nenad

12.04.2022. 04:11

Danas sam vodio oca kome je pozlilo, haos i neorganizovsnost koja tamo blada je tesko opisiva recima. Majstori koji jos uvek zavrsavaju radove, se bilvslno sudaraju i borave u sobama gde borave pacijenti.