"MOJA DECA I JA SMO JAKO POTRESENI" Udovica Muamera Zukorlića se oglasila nakon navoda da je muftija otrovan

Novosti onlajn

10. 04. 2022. u 20:30

ELMA Elfić Zukorlić, druga supruga Muamera Zukorlića, oglasila se posle konferencije koju je danas održao predsednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić, muftijin sin iz braka sa Umejom, a koji tvrdi da ima dokaze da je njegov otac preminuo od trovanja.

МОЈА ДЕЦА И ЈА СМО ЈАКО ПОТРЕСЕНИ Удовица Муамера Зукорлића се огласила након навода да је муфтија отрован

Foto: Printscreen

Elma ne krije da je iznenađena ne samo dobijenim rezultatima, već i činjenicom da su takve analize uopšte rađene.

Usame, inače predsednik Stranke pravde i pomirenja, rekao je da su iz dve nezavisne laboratorije dobili nalaze koji ukazuju da je njegov otac, muftija Muamer Zukorlić, otrovan.

– Jedna je pokazala da se radi o teškim metalima, a druga da se radi o hrani. Zahtevamo istragu, da se detaljno otkrije uzrok smrti našeg oca i lidera – rekao je Usame Zukorlić.

Nedugo zatim oglasila se Elma objašnjavajući da je tom Usameovom obraćanju prisustvovao njen sin Amir Zukorlić, te da je na konferenciju pozvan neposredno pred njen početak.

– Moja deca i ja smo jako potreseni i uznemireni navodima koji su danas izrečeni, takođe, nemamo nikakave informacije da je analiza uzorka rađena, kao ni u kojoj zemlji ni u kojim laboratorijama su vršene analize. Sve što znamo saznali smo putem medija – poručila je Elma preko Instagrama.

– Deca i ja zahtevamo da što pre dobijemo celokupne informacije o izrečenim navodima, na koje imamo apsolutno pravo, zahtevamo ekshumaciju i obdukciju, ali i ono što se nije čulo na konferenciji, da želimo, ukoliko navodi budu tačni, da se pokrene istražni postupak i krivac nađe i izvede pred lice pravde – dodaje Elma Elfić Zukorlić.

Muamer Zukorlić preminuo je 6. novembra 2021. u 51. godini.

BONUS VIDEO: 

Dirljiv susret oca sa decom u Mariupolju: Nisu se videli mesecima, a onda su pokuljale emocije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri