POZNATI TRGOVINSKI LANAC OGRANIČIO KUPOVINU ULJA, BRAŠNA, ŠEĆERA I TESTENINE: Po korpi moguće kupiti dva komada

Novosti online

21. 03. 2022. u 13:35

ITALIJANSKI trgovački lanac Eurospin, koji se sve više širi po Hrvatskoj, odlučio je da uvede ograničenja u nekim svojim supermarketima.

ПОЗНАТИ ТРГОВИНСКИ ЛАНАЦ ОГРАНИЧИО КУПОВИНУ УЉА, БРАШНА, ШЕЋЕРА И ТЕСТЕНИНЕ: По корпи могуће купити два комада

Foto I. D. S.

Iako je većina trgovinskih lanaca najavilo kako zasad neće ograničavati kupovinu proizvoda poput suncokretova ulja, brašna, šećera i sl., jedan trgovisnki lanac je ipak odlučio ograničiti kupovinu tih proizvoda. Naime, italijanski trgovački lanac Eurospin, koji se sve više širi po Hrvatskoj, odlučio je da uvede ograničenja u nekim svojim supermarketima.

Tako su kupce prošle nedelje u prodavnicama Eurospina dočekale vesti kako je po korpi moguće kupiti samo po dva komada brašna, ulja, šećera, ali i testenine.

Inače, Konzum je prošle nedelje saopštio kako neće zasad ograničavati količinu kupovine određenih proizvoda jer su dobro opremljeni robom. Ipak, ako se potražnja nastavi povećavati ovim tempom, određena ograničenja će biti potrebna.

– Zato još jednom našim kupcima šaljemo poruku kako i ulja i svih drugih svakodnevno potrebnih proizvoda na zalihama imamo dovoljno, u pandemiji smo svi zajedno itekako dobro svladali upravljanje zalihama u izuzetno izazovnim okolnostima i nadamo se da će i naši kupci prepoznati kako nema potrebe za odstupanjem od redovitih navika kupovine – saopštili su iz Konzuma prošle nedelje.

BONUS VIDEO: GORI "H&M" U KNEZ MIHAILOVOJ: Veliki požar u prodavnici garderobe

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna