MISTERIOZNI NESTANAK 2 ŽENE IZ ARANĐELOVCA: Od Marije ni glasa već 2 godine, za Milijanom se traga 2 nedelje

Novosti online

31. 01. 2022. u 18:17

MEĐU 92 nestale osobe oglašene na sajtu Nestali Srbija su i dve žene iz Aranđelovca.

МИСТЕРИОЗНИ НЕСТАНАК 2 ЖЕНЕ ИЗ АРАНЂЕЛОВЦА: Од Марије ни гласа већ 2 године, за Милијаном се трага 2 недеље

Foto: Nestali.rs

Kako je na Fejsbuk profilu naveo Igor Jurić, pokretač sajta, od 12. januara ove godine traga se za Milijanom Milinković (63), dok je Marija Kepić, kako se navodi, nestala 2020. godine. Kada je nestala imala je 29 godina.

Patila od nesanice, pa izašla da prošeta?

Milijana je nestala 12. januara oko 23 sata, kada je poslednji put viđena. Ona je u noći nestanka imala dugačku teget jaknu sa kapuljačom, crne zimske čizmice i sivu trenerku. Visoka je oko 160 centimetara.

Ženin nestanak prijavljen je dan kasnije u popodnevnim časovima. Poslednji put je viđena u selu Bukovik kod Aranđelovca, a njena ćerka rekla nam je ranije da je reč o vrlo prometnoj deonici puta.

- Nikada ranije nije nestajala, patila je od nesanice, pa se dešavalo da izađe uveče, da prošeta, ali se uvek vraćala. Možda je proradila demencija, pa se usput izgubila. Mama inače živi sa mojim bratom, svojim sinom, u istoj kući i on je primetio da je nema - navodi ćerka.

Kako dodaje, majčin nestanak sin je primetio kasnije jer je bio bolestan i nije obišao majku onako kako bi inače. Milijanina ćerka smatra da je njenu majku neko "pokupio" automobilom, a odbacuje mogućnost da je reč o nekom nasilnom činu ili otmici.

- Ili ju je neko dobronamerno pokupio ili je ona zaustavila neko vozilo da je poveze. Moja je pretpostavka da se ona zapravo uputila ka Lazarevcu, jer tamo imamo rođake čiji je sin bolestan. Pričala je kako bi želela da ih poseti, i moguće da joj te večeri to palo na pamet - ispričala je Miljanina ćerka.

Marija sa sobom ponela torbu, izašla iz kuće ujutru

Kako je Marija nestala u ranim jutarnjim časovima pretprošle godine pre nego što su se ukućani probudili, niko sa sigurnošću ne može da kaže šta je u trenutku nestanka imala na sebi. Porodica veruje da je bila u crvenoj zimskoj jakni i da je sa sobom imala torbu, ali nisu sigurni da li je u torbi bilo dokumenata.

Dva dana ranije raskinula je vezu sa dečkom, ali ništa nije ukazivalo da će otići iz kuće, pričala je posle njenog nestanka porodica. Nikome se nije javila, niti je prethodno najavila svoj odlazak.

U trenutku nestanka Marija je bila nezaposlena, ali je uskoro trebalo da počne da radi, i to u struci, kao medicinska sestra. Pozivi nisu uzvraćeni, a poruka o tome da je dostupna sa njenog broja nije stigla.

Ljudi sa kojima je bila bliska nisu pretpostavljali da bi nešto slično moglo da usledi.

- Mi smo ih zvali, pitali, ništa nije ukazivalo ni u jednom trenutku - rekla je tada Marijina sestra.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)