VOLELI BISMO DA GA NAĐEMO ŽIVOG I ZDRAVOG: Ministar Vulin o nastavku potrage za Matejem Perišom

Novosti onlajn

11. 01. 2022. u 09:58

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je jutros da se potraga za nestalim Splićaninom Matejem Perišom nastavlja, da se sve obale istražuju i da nikome osim Matejeve porodice nije kao MUP-u važno da dođe do informacije o njemu.

ВОЛЕЛИ БИСМО ДА ГА НАЂЕМО ЖИВОГ И ЗДРАВОГ: Министар Вулин о наставку потраге за Матејем Перишом

Foto: Printcreen

- Pripadnici MUP-a iskreno i uporno rade na ovome, voleli bismo da ga nađemo živog i zdravog. I danas pretražujemo Savu, delove Dunavskog akvatorijuma, uključili smo sonare, termoviziju, ronioce - rekao je on gostujući na TV Pink.

Istakao je da potraga nije prekidana ni za Novu godinu, ni za Božić i da će biti nastavljena, jer je svaki sekund važan, kao i da se proveravaju sve informacije koje o ovom slučaju stižu do MUP-a.

Zahvalio je Matejevom ocu Nenadu koji je, kako je rekao, veoma korektan i koji je uprkos situaciji u kojoj se nalazi uspeo da sačuva prisebnost i ceni rad pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

- Juče sam razgovarao sa njim i članovima visoke delegacije hrvatskog Ministarstva unutrašnjih poslova koji su došli da se upoznaju sa slučajem - rekao je Vulin i dodao da se nada da su pripadnici hrvatskog MUP-a zadovoljni istragom koja se sprovodi u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024