"UVEK JE BIO PROBLEMATIČAN!" Komšija jutjubera koji je pretio samoubistvom: "Ovo nije prvi put"

Novosti online

19. 12. 2021. u 21:42

KOMŠIJA Daniela Đukića, jutjubera koji je danas satima pravio haos u ulici Cara Dušana u Novom Sadu, zabarikadirao se u stanu i pretio da će da se ubije kao i to da će da ubije svakoga ko mu priđe, kažu da znaju da on "ima probleme".

УВЕК ЈЕ БИО ПРОБЛЕМАТИЧАН! Комшија јутјубера који је претио самоубиством: Ово није први пут

Foto: Printskrin

- Znam da ima probleme, ovo nije prvi put da pravi haos. Doduše nije se ovako zatvarao nikad - kaže njegov prvi komšija Stevan, piše Blic.

Dodaje da je nedavno pravio haos kada je nestala struja.

- Nestala je struja u Novom Sadu, a on je izašao na terasu i vikao: Šta je Novosađani, da nema nas Ličana, vi ne biste ni imali struju! - kaže on i dodaje da se Đukić inače ponaša sasvim normalno kada ga sretne na ulici.

Podsetimo, Daniel je izlazio na terasu na kojoj je polugo plesao, vikao je na vatrogasce, policiju, takođe je rekao i da je pogledao horoskop i da "zna da mu se ništa neće desiti".

Drama u zgradu u kojoj stanuje jutjuber Daniel Đukić, završena je oko 19 sati kada su uletele interventna i ekipa Hitne pomoći koja ga je odvela.

- Sve vas volim i Srbe i sve manjine i jako se dobro osećam - vikao je jutjuber dok su ga odvodili.

(Blic.rs)

EKSKLUZIVAN SNIMAK: Hitna pomoć odvozi jutjubera Daniela Đukića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina