"ŠTO STE DOŠLI, GOSPODINE MILICAJAC?" Novosadski jutjuber pustio Baju Malog Knindžu, pa se obratio policiji (VIDEO)

Novosti online

19. 12. 2021. u 15:29

- ŠTO ste došli, gospodine milicajac? A kako ja da znam da ste vi milicajac? - čuje se na snimku poznatog novosadskog jutjubera ispod čije terase od jutros, na Nikoljdan, traje nezabeležena drama zbog koje je zatvorena ulica Cara Dušana jer se tu nalaze sve hitne službe - hitna pomoć, policija i vatrogasci.

ШТО СТЕ ДОШЛИ, ГОСПОДИНЕ МИЛИЦАЈАЦ? Новосадски јутјубер пустио Бају Малог Книнџу, па се обратио полицији (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/ilustracija

Daniel Đukić navodno snima sve što se dešava, a snimao je i uživo na Tik Toku prenosio kako mu policija kuca na vrata. dok on sluša pesmu "Uličarka i lopov" u uživo verziji koju izvodi pevač Baja Mali Knindža. Istovremeno, dobacivao je vatrogascima s terase, pevao pa im poručivao što tu stoje kad neće biti vatre ni požara.

Sve je počelo u prepodnevnim satima kada je po pozivu njegove majke policija došla pred zgradu u kojoj žive.

Očajna žena je prijavila da njen sin (36) preti da će ubiti sebe i svakog ko mu priđe.

On se zabarikadirao u stanu koji ima blindirana vrata pa policija ne može da uđe i okonča ovo što se već satima događa. Na licu mesta su i pregovarači MUP.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

Donorstvo je herojstvo