ZA NASELJEM NADOMAK BEOGRADA VLADA SPECIJALNA POMAMA: Ovde možete kupiti kuću od 90 kvadrata za samo 22.000 evra

Novosti onlajn

30. 11. 2021. u 14:19

POSTOJI jedno gradsko naselje na teritoriji grada Pančeva za kojim vlada specijalna pomama, a to je Kačarevo, udaljeno nepunih 35 kilometara od Beograda.

ЗА НАСЕЉЕМ НАДОМАК БЕОГРАДА ВЛАДА СПЕЦИЈАЛНА ПОМАМА: Овде можете купити кућу од 90 квадрата за само 22.000 евра

Foto Printskrin

Nedavno je prodata nekretnina od oko 90 kvadrata, za svega 22.000 evra, a trenutno nije tako lako naći kuću u Kačarevu, jer su Pančevci zainteresovani, piše Telegraf.

Štaviše, prodaju stanove u ovom gradu, iako cene pretenduju da porastu jer Pančevo biva sve atraktivnije, kako bi kupili kuću sa dvorištem u ovom mestu.

Podsećamo, tražnja za vikendicama i kućama za život van grada posebno je pojačana otkako je krenula pandemija. 

Na Kosmaju je kvadrat već 1.000 evra.

Meštani Borče takođe traže Kačarevo, zbog blizine, a posebno oni koji sebi mogu da priušte stan u gradu i kuću na selu. Deli ih oko pedesetak minuta vožnje, što je idealno ako ste vozač, a radite u gradu i želite svoju oazu mira u ovom vojvođanskom mestu.

Prema zvaničnim podacima, davne 1792. u Kačarevo su se doselili nemački doseljenici i selo je tada nosilo naziv Franzfeld. Ima svega nekoliko hiljada stanovnika, ali bi moglo da oživi u narednim godinama, kako bude raslo interesovanje vikendaša.

Na domaćim sajtovima za prodaju nekretnina kvadrat je u proseku 300 evra, za solidnu kuću.

Tako se 90 m2 prodaje za 30.000 evra, a bila je čak oglašena i nekretnina - koja više nije u ponudi - gde je kvadrat iznosio manje od 170 evra. Naime, šezdesetak kvadrata je nuđeno za 10.000 evra.

Osim toga, Kačarevo je kao mesto idealno za posedovanje kuće za izdavanje leti, posebno ako uložite u enterijer i dvorište, te ga obogatite bazenom, roštiljem, đakuzijem na otvorenom. Takve vikendice su se dobro izdavale čitavog leta, za nekoliko desetina evra po danu.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)