ONA JE ČUDO OD TAKMIČARKE: LJiljana u kvizovima "pojede" takmičare, a krivci za njeno prijavljivanje su snahe!

Lj. P.

15. 11. 2021. u 13:16

GOTOVO enciklopedijsko znanje, brzinu i samouverenost Novosađanka Ljiljana Radulović Dimitrov (67), profesorica u penziji, pokazala je i u kvizu „Stigni me ako znaš“.

ОНА ЈЕ ЧУДО ОД ТАКМИЧАРКЕ: Љиљана у квизовима поједе такмичаре, а кривци за њено пријављивање су снахе!

N KARLIĆ

Odgovarajući na brza pitanja uspela je da stigne preostala tri takmičara, a jednog od njih je i „pojela“. U finalnoj igri uspešno je odbranila osvojenu sumu od 550.000 dinara i za 30 sekundi, s njoj svojstvenom lakoćom, dala četiri tačna odgovora.

Ova zanimljiva Novosađanka, inače nekadašnja profesorica ustava u novosadskoj Gimnaziji „Jovan Jovanović“, kao i u prethodnom kvizu „Potera“, kada je u zajedničku kasu unela fantastičnih 700.000 dinara, pokazala je zavidno znanje, brzinu, ali i smirenost, što je, kako veli, veoma bitno za takmičenja u znanju.

- Nisam profesionalni učesnik kvizova, niti sam član klubova kvizaša - ističe simpatična Ljiljana, dodajući da su za njeno pojavljivanje u ovim emisijama „krivci“ njene snahe, koje su je prijavljivale. - Pristala sam da učestvujem i u ovom kvizu jer sam htela da testiram sebe, da li mogu za 30 sekundi da odgovorim na šest pitanja. Morate biti sigurni u ono što znate.

Smatrajući i kviz „Stigni me ako znaš“ još jednim lepim iskustvom, naša sagovornica kazuje da je u njemu svako svoj i igra za sebe, i da na probnom snimanju nije htela nikog da „pojede“, ali da je to morala da uradi pred mnogobrojnim auditorijumom.

Osim novca Ljiljana je osvojila putovanje u Vrnjačku Banju i električni trotinet. Na nagradno putovanje će ići sa suprugom Slobodanom, a trotinet će pokloniti deci, jer nije praktičan za Frušku goru, gde trenutno živi i bavi se baštovanstvom.

ŽELjA

MADA, kako veli, više neće učestvovati u kvizovima, otkriva nam da joj je želja da se još jednom oproba u njoj najomiljenijoj „Slagalici“.

- Volela bih da posle sedamdesetog rođendana budem u ovom kvizu, pre svega da bih proverila sebe – s osmehom kazuje simpatična profesorica u penziji. - „Slagalica“ je majka svih kvizova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana