VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU 14. NOVEMBAR: Sunčano, ponegde slaba kiša, od srede nova promena

Novosti online

14. 11. 2021. u 01:03

U SRBIJI u jutarnjim satima mestimično magla ili niska oblačnost, a tokom dana malo do umereno oblačno, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА НЕДЕЉУ 14. НОВЕМБАР: Сунчано, понегде слаба киша, од среде нова промена

Foto: Tanjug/S.A.

Samo na zapadu i jugozapadu Srbije i u Timočkoj Krajini biće oblačno, ponegde sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, na jugu Banata i sa udarima olujne jačine, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od -2 do 6, a najviša dnevna od 9 do 14 stepeni.

Vremenska prognoza za Beograd

I u Beogradu ujutro niska oblačnost, a tokom dana malo do umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, jugoistočni.

Najniža temperatura od 4 do 6, najviša dnevna oko 13 stepeni.

Foto: Tanjug/S.A.

Vremenska prognoza za narednih sedam dana

Do srede u većem delu zemlje pretežno sunčano i vetrovito sa umerenim i jakim, na jugu Banata i u Podunavlju povremeno i olujnim, južnim i jugoistočnim vetrom.

Samo u Timočkoj Krajini oblačno i tmurno sa slabom rosuljom.

U sredu na zapadu i jugozapadu, a od četvrtka do subote i u ostalim krajevima biće oblačno, malo hladnije, mestimično sa kišom, u planinskim predelima sa snegom. Zatim dolazi period suvog i malo toplijeg vremena.

BONUS VIDEO - Švajcarska pod snegom: Beli pokrivač na planinama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni