DIRLJIV VIDEO ZA MALU VANJU: "Ne dozvolimo da izgubi bitku za život"

Novosti onlajn

11. 11. 2021. u 13:27

SUTRA ističe rok za prikupljanje sume od 2.500.000 evra za lečenje Vanje Malović, bebe koja boluje od opake spinalne mišićne atrofije.

ДИРЉИВ ВИДЕО ЗА МАЛУ ВАЊУ: Не дозволимо да изгуби битку за живот

FOTO RTRS

Juče je oboren rekord u humantiranoj akciji za ovu devojčicu, pa trenutno na računu stoji suma od 2.117.268 evra. Ipak, borba se nastavlja i danas, a njoj su se pridružile i sve mame koje su se borile za svoje bebe i najskuplji lek na svetu, apelujući na ljude da se uključe u akciju.

One su snimile, zajedno sa svojim bebicama, video koji šalje važnu poruku.

- Kad vreme postane neprijatelj, samo udruženi možemo da pobedimo. Zato stanimo ne iza, nego ispred Vanje. I pokažimo koliko smo jaki. Na kraju, samo jedan izbor je prihvatljiv. Ne dozvolimo da Vanja izgubi bitku za život - motivišuće su reči koje su uputile.

Takođe, na Fejsbuk stranici "Da i Vanja pobedi SMA" stoji obaveštenje da Vanji nedostaje samo još malo do cilja.

- Svi zajedno se približavamo kraju naše kampanje za Vanju! Sve njene potencijale moramo da pretvorimo u konačni udarac, a deo tog potencijala je upravo u humanitarnim kutijama. Zato Vas molimo za još jedan napor! Ako ste postavili samostalno kutije ili ste zaduženi za njihovo pražnjenje, molimo Vas da ih sutra i prekosutra preuzmete i ispraznite i u petak uplatite na Vanjin račun u Fondaciji "Budi human" - navedeno je u objavi.

Podsećamo, Vanja puni šest meseci i to je trenutak kada trebi da primi lek, koji bi joj pomogao da nastavi normalan razvoj. Njena bolest je u poslednje vreme uznapredovala, što se vidi i u nekim svakodnevnim aktivnostima, a najviše kada Vanja vežba sa svojim fizioterapeutom.

Međutim, poslednjih nedelja ona više ne može da podnese ni najprostije vežbice. Ne pomaže ni pesma fizioterapeuta, ni pesmice sa telefona, nju ovo sada prosto boli. Bolest pristiže u sve teže obliku. Njene suzice dovoljno govore, ali vežbati se mora.

Vanji možete pomoći na sledeće načine. Putem SMS poruke:

1077 na 3030 iz Srbije 🇷🇸

human1077 na 455 iz Švajcarske🇨🇭

VIPPS na 91945 iz Norveške 🇳🇴

Poziv na 1414 iz BiH 🇧🇦

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001131465-72

Uplatom na devizni račun: 160600000113399451

IBAN: RS35160600000113399451

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

PayPal: https://www.budihuman.rs/paypal/sr/donate?use

GoFundMe: https://gofund.me/eb613746

BONUS VIDEO:

KOŠNICA KOJA SAMA "LEČI" PČELE: Nagrada timu ETŠ "Nikola Tesla" iz Beograda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...