ON JE SKIDAO ZASTAVE ALBANIJE SA BANDERA: „Ćaletov sin“ priznao - ne želim njihove simbole u Beogradu (FOTO+VIDEO)

Novosti online

01. 11. 2021. u 22:48

GRUPA mladića i maloletne dece, prethodne noći, 31. oktobra, skidali su zastave Albanije sa bandera u Beogradu, gde su se nalazile zbog Samita Pokreta Nesvrstanih.

ОН ЈЕ СКИДАО ЗАСТАВЕ АЛБАНИЈЕ СА БАНДЕРА: „Ћалетов син“ признао - не желим њихове симболе у Београду (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Samit je održan 11. i 12. oktobra, a u Beogradu su ostale da se vijore zastave mnogih zemalja, članica pokreta, među kojima su i zastave Albanije. One su očigledno smetale onima koji, verovatno, i ne poznaju značenje obeležija kao što su zastave, te su ove skidali sa bandera.

Za postupak odgovoran je Nikola Keljanović koji je priznao da je skidao albanske zastave u našoj prestonici. On je inače od ranije poznat javnosti po svom bahatom ponašanju.

- Vozili smo se drugar i ja "Bulevarom" kada sam video zastave Albanije, stali smo sa namerom da ih skinemo. Kada smo prišli, do nas su dotrčala četiri dečaka i hteli su da nam pomognu, pa su se oni popeli i skinuli. Nastavili smo dalje i skinuli smo desetak zastava - rekao je Nikola.

Na pitanje zašto se odlučio na sraman potez, Keljanović je odgovorio:

Foto: Printskrin

- Da se razumemo, nemam ništa protiv Albanije i Albanaca koji su za pomirenje, ali postoje oni koji mrze, i dok je takvih koji su protiv Srba i Srbije ja ne želim njihovu zastavu u Beogradu da gledam. Samit je prošao, sada albanske, ali i ostale zastave, mogu da se skinu.

Na pitanje zašto je nagovarao maloletnu decu da skidaju zastavu Albanije, nakon čega ih je kao "nagradu" provozao u automobilu, Nikola je odgovorio:

- Nikoga nisam nagovarao, kao što sam rekao, sami su prišli da pomognu. Želeo sam da ih snimim za društvene mreže i zbog toga se čuje kada im govorim da to urade, jer sam počeo da snimam.

Podsetimo, Keljanović je javnosti postao poznat pod nadimkom Ćaletov sin, nakon što je slupao "zlatnog" poršea, zatim je pažnju privlačio bahatim ponašanjem, ali i novim automobilom, kog je imao donedavno, "mercedes" sa Svarovski kristalima.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU


(Telegraf Jetset)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!