U OŠ "Sveti Sava" u Sremskoj Mitrovici u ponedeljak, 4. oktobra, jedan dečak (13), učenik osmog razreda, najpre je pretukao jednog vršnjaka ispred prodavnice u neposrednoj blizini škole tokom velikog odmora u poslepodnevnoj smeni, da bi potom još dvojicu tukao u hodniku škole, pred kamerama!

Komentari (3)

buki

07.10.2021. 08:36

''Pojačan vaspitni rad u odeljenju i pojedinačno''. Da li to znači da pre tuče vaspitni rad nije bio dovoljno JAK, ili se izjave daju po principu da papir trpi sve, a u stvarnosti decu ne šaljite u školu dok ih ne obučite za zaštitu od nasilnika koji postaju sve suroviji i bahatiji. Zakon maloletnike oslobađa svake odgovornosti ili kazne, a kad postanu punoletni već su duboko u kandžama kriminala iz kojih se izvuče svaki hiljaditi. Ovo imitiranje Zapadnih standarda i normi će nas definitivno dotući, jer pogađa decu kao najosetljiviji deo populacije, ali EU put ''nema alternativu'', pa ko preživi pričaće.

Boki 61

07.10.2021. 09:09

Danas prebijanje sutra kalasnjikov. Tatu u zatvor do punoletstva a njega na 18 rodjendan. Ako nemamo bolje ni takvi nam ne trebaju. Bagra.