MILOŠ VUČEVIĆ PRIMIO TREĆU DOZU: " Vakcinišite se, spasite sebe i svoje voljene" (FOTO)

Novosti onlajn

03. 10. 2021. u 15:53

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević primio je danas treću dozu vakcine protiv virusa korona.

МИЛОШ ВУЧЕВИЋ ПРИМИО ТРЕЋУ ДОЗУ:  Вакцинишите се, спасите себе и своје вољене (ФОТО)

Foto: Instagram

- Dok mnoge države sveta i dalje "muku muče" da obezbede čak i prvu dozu vakcine protiv kovida za svoje građane, u Srbiji se već uveliko daje treća, "buster" doza, i ja sam danas upravo "buster" dozom "Sputnjika V" dodatno pojačao odbrambene mogućnosti svog tela. Vakcinacija je jedini način da pobedimo ovo zlo koje već gotovo 2 godine hara svetom i apelujem na sve da iskoriste mogućnosti koje je država obezbedila i vakcinišu se. Ovo se posebno odnosi na nevakcinisane, jer više nema nikakvog izgovora ili objašnjenja za odbijanje vakcine koja zaista spasava život. Sve je na nama, od nas zavisi kada ćemo se vratiti u normalu, u život u kome izveštaji od broja bolesnih i umrlih nisu glavna vest dana. Vakcinišite se, spasite sebe i svoje voljene - napisao je Vučević na svom Instagram profilu.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

U NEDELJU SNEG: Evo u kojim delovima Srbije će drugog dana vikenda pasti 20 centimetara snežnog pokrivača