ODLUKA Skupštine Grada Beograda na osnovu koje muzika ne sme da se emituje u baštama ugostiteljskih objekata radnim danima posle 22 sata, a petkom i subotom posle 23 sata - stupa na snagu danas 7. septembra.

Ljiljana

07.09.2021. 07:44

a sta sa bukom od firmi koje celu noc rade?Meni su komsije firme koje imaju drobilice za kamen i celu noc rade,buka je nesnosna.Na to dodju i kamioni koji celu noc tovare taj kamen za te cuvene auto puteve koji se rade.Ili samo Beogradjani imaju pravo na miran san a mi u drugim gradovima nismo bitni?

Biba

07.09.2021. 08:56

A šta ćemo sa nesavesnim komšijama koji imaju naviku da sa svojom decom igraju fudbal u stanu u jedan posle ponoći, a Komunalna policija ne reaguje na pozive i apele za pomoć, pod izgovorom da imaju preča posla? Da li je samo građanima u centru potreban san, dok ćemo mi sa periferije čekati da ludaka obori umor i konačno se smiri, jer mu ni Upravnik, ni mi stanari, ne možemo ništa?

Emilija

07.09.2021. 09:01

I ostali zakoni se fenomenalno primenjuju, pa verujem da će tako biti i sa ovim (sarkazam, za neupućene i plus minus kliktače, da bude jasno). Još da ugostitelji registruju bašte i da ljudi ne moraju da preskaču preko stolova, da bi prošli trotoarom, da se divlje žurke na otvorenom sankcionišu, da ne gruvaju do 5, pa da glumimo da je sve Ok.

Jurisdikcije

07.09.2021. 13:38

Zakon je univerzalna pojava.To mora da vazi na svakom kvadratnom kilometru .Na oglusavanje se mora dizati globa eksponencionalno .Celo leto nisam spavao, jer u okolini do 300 m zivi tri seljacke , ajde da ne kazem divljacke porodice suseda.Kao gradjanin , ne mogu da odem u opstinski sud i ih sve troje da ih " stisam " .Zlo jedno .