VUČIĆ NA INSTAGRAMU O ZLATNOJ PLAKETI "NOVOSTI": Ovo je priznanje za sve policajce, vojnike, lekare, službenike, za sve one koji su se borili

Novosti online

30. 06. 2021. u 13:02

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji 58. Najplemenitiji podvig godine "Večernjih novosti".

ВУЧИЋ НА ИНСТАГРАМУ О ЗЛАТНОЈ ПЛАКЕТИ НОВОСТИ: Ово је признање за све полицајце, војнике, лекаре, службенике, за све оне који су се борили

Foto: Instagram

Ovom prilikom, uručena je zlatna plaketa za najplemenitiji podvig godine državi Srbiji koja je poklonila više od 416.000 doza vakcina protiv korone susednim i drugim evropskim zemljama, a koju će predsednik primiti u ime države Srbije.

- Ovo ne doživljavam kao bilo kakvo lično priznanje, već kao priznanje državi, našoj Srbiji. Država je uvek ona koju pozovemo kada nam je teško. Spasili smo, neki kažu stotine, neki hiljade života, ali da smo i jedan život spasili vredelo je! Ovo priznanje je priznanje za sve naše policajce, vojnike, lekare, vredne državne službenike i za sve one koji su se borili. Hvala Vam najlepše! Živela Srbija - objavio je predsednik na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (20)

NOVI KRUG IDEJA: Kompanija Mozzart pokreće treći ciklus startap programa Univerzum