BUĐAVE KIFLICE TRUDNICI ZA DORUČAK: Incident u bolnici u Kragujevcu, UKC odmah raskinuo ugovor sa dobavljačem! (FOTO)

M. L.

29. 06. 2021. u 17:45

ZBOG buđavih kiflica koje su dopremljene za doručak pacijentima Univerzitetskog Kliničkog centra u Kragujevcu, rukovodstvo ove zdravstvene ustanove odmah je raskinulo ugovor sa dobavljačem hrane.

БУЂАВЕ КИФЛИЦЕ ТРУДНИЦИ ЗА ДОРУЧАК: Инцидент у болници у Крагујевцу, УКЦ одмах раскинуо уговор са добављачем! (ФОТО)

Foto: Printksrin Jutjub/RTV Kragujevac

To nam je potvrdio profesor dr Predrag Sazdanović,direktor Univerzitetskog kliničkog centra,koji je istakao da na svu sreću pacijenti nisu imali zdravstvenih problema zbog tog propusta dobavljača.

-Nećemo dozvoliti da bilo ko od naših pacijenata ima bilo kakve posledice zbog nečijeg propusta.Svako mora da snosi posledice za svoje greške - lekari, medicinske sestre i drugo osoblje, kao i dobavljači hrane i svega što je potrebno ovoj velikoj zdravstvenoj ustanovi i našim pacijentima - kaže direktor Sazdanović.

Da podsetimo, na Fejsbuk stranici organizacije Centar za mame objavljene su fotografije peciva sa buđi koje su za doručak dobile trudnice sa rizičnom trudnoćom u Kragujevcu.

Posle tog saznanja, rukovodstvo Univerzitetskog kliničkog centra raskinulo je ugovor sa nepouzdanim dobavljačem, sa kojim ranije nisu imali problema, i po hitnom postupku pokrenulo nabavku hrane od drugih firmi.

Kako saznajemo, preduzete su mere, odnosno pokrenute i zakonske konsekvence protiv nesavesnog dobavljača. To će se, po svemu sudeći, negativno odraziti na njegovu dalju reputaciju u postupku javnih nabavki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!