VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU 27. JUN: Evo kakvo nas vreme očekuje danas i narednih dana (FOTO)

Novosti online

27. 06. 2021. u 00:58

U SRBIJI će danas preovladavati sunčano i toplo.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА НЕДЕЉУ 27. ЈУН: Ево какво нас време очекује данас и наредних дана (ФОТО)

Foto: D. Balšić

Po podne, uz lokalni razvoj oblačnosti u brdsko-planinskim predelima ponegde se očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Vetar slab do umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 15 do 20, najviša dnevna od 29 do 33 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vreme u Beogradu

I u Beogradu će preovladavati sunčano i toplo. Vetar će biti slab do umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 19, najviša dnevna oko 31 stepen.

Foto: RHMZ

Izgledi vremena za naredne dane

Prema prognozi za narednih nedelju dana, u Srbiji će u prvoj polovini sedmice biti sunčano, u utorak i sredu i veoma toplo, u većini mesta sa temperaturom od 35 do 38 stepeni.

U četvrtak će doći do postepenog povećanja oblačnosti, najpre na severu i zapadu, krajem dana moguća kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Od petka promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, kada se lokalno očekuju i obilne padavine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!