PREMINUO MLADI NIKOLA ZDRAVKOVIĆ: Supruga Sara neutešna - Sada si na lepšem mestu, gde ništa ne boli

Novosti online

05. 06. 2021. u 17:49

NIKOLA Zdravković (29), koji se od 2. marta 2019. lečio od tumora na mozgu, preminuo je danas, objavila je njegova supruga Sara.

ПРЕМИНУО МЛАДИ НИКОЛА ЗДРАВКОВИЋ: Супруга Сара неутешна - Сада си на лепшем месту, где ништа не боли

Foto: Fejsbuk

- Moj Niki, sada si na lepšem mestu, gde te ništa ne boli i ne muči, voli te tvoja Bubi najviše - napisala je ona na društvenim mrežama.

Nikola je potražio lekarsku pomoć zbog glavobolja. Pošto su ga mučile mesec dana, nešto jače nego inače i zbog bola u očima, koje su pripisali umoru i napornom radu, snimak magnetne rezonance pokazao je tumor na mozgu. Iz bolnice je izašao početkom maja.

Narednog leta ponovo je dobio glavobolje.

Imao je i neke propratne simptome, kod njega je to bila štucavica. Magnetna rezonanca je pokazala da se tumor proširio. Nikoli se tada toliko pogoršalo stanje da više nisu čekali, već otišli u inostranstvo na lečenje.

U drugoj polovini avgusta prošle godine otišao je u Tursku na lečenje i tamo se zadržao oko tri nedelje. Od tog momenta do početka novembra odlazio je na dvonedeljne terapije. 

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

Donorstvo je herojstvo