TROJICA francuskih intelektualaca reagovala su povodom emitovanja na kanalu „Arte“ dokumentarca o sukobima na prostoru bivše Jugoslavije, ocenjujući da taj film predstavlja krupan falsifikat istorije.

slobodan

05.06.2021. 18:07

istina na zapadu ne zanima nikoga,posto su direktni ucesnici u ratu protiv srba na podrucju bivse sfrj.istina koju oni iznose u javnost je napisana pre pocetka rata(izmisljena).

sale

05.06.2021. 21:38

@ ivan Nije to "francuz", onaj ili ovaj - To je taj sistem, koji je preuzeo celu zemaljsku kuglu! To je način života( materijalizam, koje močan taj je upravo..) mišljenje se kroji od močnika a političar po naređenje! Narod/javno mjenje preko Holivud/Netflix a političar preko materijalizam i ngo. Sve ostalo je mejnstrim-medija(naručeno od močnika).

JUGO

05.06.2021. 23:21

E Ivane jesi ti corav,kako nisu oni su dozvolili da nato bombarduje Srbiju ,ljudi Srbi koji su ginili braneci njih od svabe i prvom i drugom svetkom ratu ,i danas su da im se otme Kosovo i metohija od Srbije stvarajuce neku bandisku drzavu na Srbsku teritoriju koja ne postoji dosad,Ako su Francuzi prijatelji onda su svi drugi neprijatelji Srbija nema prijatelje u blizini i komsije koji se granicimo to su sve lazni prijatelji ili se to zove kao bajagi prijatelji..Cak nas i rusija prepustila samim sebe sa pijanog Jeltsina u to vreme..Rusi imali pijanca za presednika na Srbsku nesercu..Jeidini prijatelji srbije su Bili bela rusija Kina i jos neke daleke drzave drugo je to sve lazo prijateljstvo sutra bi oni zabili noz u leda Srbiji..Sad pogotovo kad Srbiji ide dobro a svim drugima lose oni bi zeleli to da sprece samo laju okolo protiv Srbije ko psi..Oni ce biti bedni celoga zivota dok u Srbiju garantno ima da ide dobro dok je presednik Vucic i njegova vlada..