Tri ključne prednosti laserske hirurgije prostate

Promo

01. 02. 2023. u 10:00

Operaciju prostate propisuje urolog muškarcima sa urinarnim poremećajima uzrokovanim uvećanim tkivom žlezde.

Три кључне предности ласерске хирургије простате

Foto: Promo

Laserska hirurgija je maksimalno bezopasna i pouzdana metoda koja problem rešava brzo i minimalno invazivno. Među postojećim laserskim sistemima, Tulijum 200 vati je sa vodećom snagom i preciznošću. U Srbiji samo specijalisti Laser Med-a koriste ovu naprednu tehnologiju.

Šta je to što ga čini toliko dobrim?

 • Koristi lasersku energiju uz pomoć koje se prostata isparava. Za razliku od otvorene operacije koja se obavlja skalpelom ili transuretralne resekcije (TUR), koja se obavlja strujom, laserska operacija protiče potpuno beskrvno. Odsustvo rezova, krvarenja i šavova eliminiše rizik nastanka priraslica i značajno skraćuje vreme oporavka.
 • Najveća moguća snaga (200 vati) omogućava da se ispare svi obimi prostate uz skraćeno vreme operisanja.
 • Vodeća preciznost pri prodiranju u tkivo (samo 0,2 mm) čini mogućim uklanjanje uvećane prostate do same kapsule i garantuje uspešno rešavanje urinarnih tegoba.
 • U LASER MED-u Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE, koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA.

  LASER MED - 4 filijale u Srbiji i Bugarskoj, prvoklasna tehnika i jedanaestogodišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

  Aktuelno: Na poziv vodećih urologa iz Skoplja, Makedonije, tim urologa Laser Med-a realizovao je blok operacija Tulijum laserom od 200 vati za pacijente sa adenomom prostate.

  tel. 011 7 357 357 

  mob. 069 5 357 357

  www.lasermed.rs

  Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

  Komentari (0)

  KAKO SE PRAVILNO KORISTE GAS I KOČNICA: Celog života grešimo, a to može i da nas košta - video koji će vas iznenaditi