PUNE RUKE POSLA ZA POLICIJU NA CETINJU: Nađeno oružje, ukradeni građevinska mašina, materijal

M. S.

19. 05. 2021. u 18:29

CETINjSKA policija prethodnih dana sprečila je krađu, rasvetlila je tešku krađu, izvršila dva pretresa i identifikovala i procesuirala osobe koje su učestvovala u tuči.

ПУНЕ РУКЕ ПОСЛА ЗА ПОЛИЦИЈУ НА ЦЕТИЊУ: Нађено оружје, украдени грађевинска машина, материјал

Foto: B. Dabić

- Postupajući na osnovu naredbe sudije za istragu policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi V.C. (61) iz Cetinja. Pretresom su pronađene i oduzete dve puške i pištolj kao i 64 komada municije. O događaju je obavešten državni tužilac koji će se o pravnoj kvalifikaciji događaja izjasniti nakon veštačenja, saopštila je policija, koja je izvršila pretres prostorije koje koristi I.Ž. (62) iz Kotora i pronašla dve puške, o čemu je obavešten državni tužilac koji će se o pravnoj kvalifikaciji događaja izjasniti nakon veštačenja.

- Zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa policija je tužilaštvu podnela krivična prijavu protiv bezbednosno interesantno lica D.I. (23) iz Cetinja. On je sumnja se, 12. maja otuđio građevinsku mašinu sa gradilišta, kažu iz policije, koja je zbog krivičnog dela teške telesne povrede u sticaju sa krivičnim delom nasilničko ponašanje podnela krivične prijave protiv N.Đ. (36) i N.Đ. (35) iz Cetinja, koji su, kako se sumnja učestvovali u tuči u ulici Njegoševoj ulic.

-Juče je cetinjska policija postupila po prijavi radnika jedne firme da je u toku krađa građevinskog materijala i na licu mjesta zatekla pet lica. U službene prostorije su dovedeni A.K. (19), N.K. (19), I.P. (18), U.V. (18) i D.L. (17) svi iz Cetinja. Ova lica su zatečena sa 105 džakova cementa.  O navedenom događaju obavešteno je nadkežno državno tužilaštvo, koje će se naknadno izjasniti o pravnoj kvalifikaciji događaja, kažu iz Uprave policije Crne Gore.     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)