OBLJUBIO MALOLETNICU: Dobio tri godine zatvora

M.S.

20. 04. 2021. u 10:56

U VIŠEM sudu u Bijelom Polju na tri i po godine zatvora osuđen je S. B. (22) iz Kolašina, koji je optužnicom Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju bio optužen da je počinio krivično delo obljube nad nemoćnim licem.

ОБЉУБИО МАЛОЛЕТНИЦУ: Добио три године затвора

Foto Depositphotos

Optužnicom je tvrđeno da je on 30 jula 2018. godine u Kolašinu sposoban da shvati značaj svojih dela i upravlja postupcima, svestan zabranjenosti radnji koje je preduzimao, hteo njihovo izvršenje i izvršio obljubu nad maloletnom osobom. Prema navodima optužnice, S.B je iskoristio njeno fizičko i psihičko stanje u kojem se ona nalazila zbog konzumiranja veće količine alkohola i energetskog pića, zbog čega nije bila sposobna za otpor.

On je iz kafe-bara, gde su oboje sa društvom boravili, poveo u pravcu njene kuće i kada su došli do jedne stambene zgrade, uveo je u podrumsku prostoriju gdje joj je, dok je oštećena plakala i pokušavala da pruži otpor gurajući ga od sebe, sa nje odeću i veš i obljubio je. Kada je pustio oštećena je pala i zadobila lake telesne povrede, deo je navoda optužnice.

Ceo događaj policiji je prijavila majka maloletnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)