NEMA SLUŽBENOG GONJENJA ZBOG NALIVANJA VOZILA FEKALIJAMA! Oglasio se osnovni državni tužilac u Bijelom Polju

M. S.

16. 04. 2021. u 22:43

BJELOPOLjSKA policija preduzela je mere i radnje iz svoje nadležnosti u odnosu na incident koji se dogodio 11. aprila oko 19 časova kada je u mestu Rakonje jedno lice prosulo fekalije po vozilu koje se kretalo u koloni.

НЕМА СЛУЖБЕНОГ ГОЊЕЊА ЗБОГ НАЛИВАЊА ВОЗИЛА ФЕКАЛИЈАМА! Огласио се основни државни тужилац у Бијелом Пољу

Foto: Uprava policije Crne Gore

Upoznat je nadležni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama ovoga lica ne stiču elementi krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti.

Ovo je saopštila Uprava pocije Crne Gore koja je "prikupila obaveštenja u odnosu na ovaj događaj od deset lica, te se intenzivno radi na utvrđivanju identiteta lica koje je vinovnik incidenta".

- Policija je prosledila inicijativu Sudu za prekršaje u Bijelom Polju radi izdavanja naredbe za veštačenje DNK tragova sa predmeta izvršenja prekršaja koji su pronađeni i izuzeti sa lica mesta.

Protiv dva policijska službenika koja su planom Centra bezbednosti Bijelo Polje bili raspoređeni na poziciji nadvožnjak Rakonje, podnesen je predlog za pokretanje disciplinskog postupka zbog počinjene teže povrede službene dužnosti, kažu iz policije, povodom incidenta u nedelju veče u Bijelom Polju, koji je "zapalio" društvene mreže.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)