ĐUKANOVIĆ BACA “BOMBU”: Milo bi sada novu koaliciju sa Dritanom i Bečićem

V. N.

14. 04. 2021. u 21:54

MILO Đukanović, predsednik Crne Gore, bacio je "bombu" na trusnu političku scenu Montenegra najavljujući na crnogorskom javnom servisu koaliciono savezništvo njegove Demokratske partije socijalista sa Demokratskom Crnom Gorom Alekse Bečića i Građanskih pokretom URA Dritana Abazovića!

ЂУКАНОВИЋ БАЦА “БОМБУ”: Мило би сада нову коалицију са Дританом и Бечићем

Foto: Arhiva

Đukanović je ocenio da u vladajućoj koaliciji postoji apsolutna dominacija Demokratskog fronta, sa kojim jedino nema nikakvog partnerstva.

 - Može se neko pitati otkuda sada da među saveznicima takve politike mi tražimo saveznike. Ja ipak prepoznajem neke demokratske kapacitete među Demokratama i u GP URA, a u savezništvo sa DF ih vodi osećaj ugroženosti od DPS - kazao je Đukanović.

U Građanskom pokretu URA i Demokratskoj Crnoj Gori "Novosti" su pokušale da dođu do odgovora na pitanje: da li ova Đukanovićeva priča "drži vodu"?

 - Nemam informaciju o tome i nemam šta da vam kažem - bila je kratka Božena Jelušić, poslanica URA, koja nije bila voljna za razgovor.

Ni među Demokratama nije bilo raspoloženih da iznesu stav o izjavi Đukanovića.

 - Jasno je da Đukanović želi kroz partnerstvo sa delom parlamentarne većine da odbrani interese jedne omanje grupe ljudi koja je pustošila i kriminalizovala Crnu Goru punih trideset godina - ocenjuju u saopštenju "frontovci", dodajući da je "neformalni šef mafije u Crnoj Gori" potvrdio da je DF snažna brana njegovom povratku na vlast.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)